PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
ÇORLU TARIM FUARI ( 06 / 10 ) AĞUSTOS
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="sebazios" data-source="post: 867780" data-attributes="member: 21067"><p><strong>Ynt: ÇORLU TARIM FUARI ( 06 / 10 ) AĞUSTOS</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Bu makine abi. Hatta izlettirdikleri video dahi aynı video. </p><p></p><p>Benim merak ettigim 200 ' luk bağlantılı dizme yapan model. </p><p></p><p>İster izmir tarımın, ister arcusin ' in makinası, bağlantılı dizemedigi için yığınları yıkılıyordu. Arcusin yine bir nebze ama Izmir tarımın izlediğim ne kadar videosu varsa, istisnasiz tümünde boşaltma esnasında yığınlar yıkıldı. </p><p></p><p>Hep söyledim. Balya bası 60 kuruş kar bıraksa, 100.000 balyada amorti ediyor kendini. </p><p></p><p>Burda sorulacak tek soru:</p><p></p><p>Ben o kadar balyayı kaç yılda çekerim?..</p><p></p><p>Açıkcası boşaltma seçeneği bant ve damper yardımıyla olan, arkaya sadece 1 dizici gerektiren, 200 balya çekebilen, balya römorkuna entegre bir yuklmeme banti ile yapılacak, toplam fiyatı da 15-20 bin arası olan bir makina, Türkiye ' nin sosyo ekonomik şartlarına daha uygun.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sebazios, post: 867780, member: 21067"] [b]Ynt: ÇORLU TARIM FUARI ( 06 / 10 ) AĞUSTOS[/b] Bu makine abi. Hatta izlettirdikleri video dahi aynı video. Benim merak ettigim 200 ' luk bağlantılı dizme yapan model. İster izmir tarımın, ister arcusin ' in makinası, bağlantılı dizemedigi için yığınları yıkılıyordu. Arcusin yine bir nebze ama Izmir tarımın izlediğim ne kadar videosu varsa, istisnasiz tümünde boşaltma esnasında yığınlar yıkıldı. Hep söyledim. Balya bası 60 kuruş kar bıraksa, 100.000 balyada amorti ediyor kendini. Burda sorulacak tek soru: Ben o kadar balyayı kaç yılda çekerim?.. Açıkcası boşaltma seçeneği bant ve damper yardımıyla olan, arkaya sadece 1 dizici gerektiren, 200 balya çekebilen, balya römorkuna entegre bir yuklmeme banti ile yapılacak, toplam fiyatı da 15-20 bin arası olan bir makina, Türkiye ' nin sosyo ekonomik şartlarına daha uygun. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
ÇORLU TARIM FUARI ( 06 / 10 ) AĞUSTOS
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt