PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Diğer
Corolla efsane kasa almayı düşünüyorum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="susurluklu10" data-source="post: 829848" data-attributes="member: 5581"><p><strong>Ynt: Corolla efsane kasa almayı düşünüyorum</strong></p><p></p><p>mrblar iyi akşamlar bende eski bir toyotacı olarak konuşuyorum 2 aracımız var ikiside toyota, biraderde bir bitirse okulunu hiluxuda 3. olarak istiyoruzda bakalım hayırlısı...95 corolla 1.3 xl klimalı başka hiçbir özelliği yok!!! fakat biz onu aldığımızda 109bindeydi şuan 298bini devirdi...düğünden önce bakıma girdi motor boya vs yapıldı krank çatlakmış ve o şeklde o araba yürüdü!!! başka araç olsaydı hayatta yürümezdi...ki köy yerinde tarla tapa demedi ve babamda hiç ama hiç bakmazdı ne zaman arıza verir o zaman götürürdü sanayiye vs. 2012 corolla bende ki kendimden daha fazla ona bakarım şuana kadar şeytan kulağına kurşun arıza vermedi...toyota almanın sebeplerinden bazıları arıza kolay çıkarmaz ama gerçektir bu, 2.eli wolswogenden sonra 2.sırada hiç ama hiç değer kaybetmez!!! satışı kolaydır!!! gaza en uygun motordur(vvt-i)!!! kaçak mazotla traktör gibi sorunsuz çalışır!!! parçası diğer avrupalara göre ucuzdur!!! kullanımı rahattır,servis ve satış desteği geniş vs vs ben kullanıyorum diye söylemiyorum bunları biraz daha param olsa mercedes audi gerisi yalan... ama şuda bir gerçek 84 bin veripte corolla dizel alacağıma 100 bin veripte a180e binerim... o gösterdiğiniz corolla modellerine o paraya vereceğinize 2001 2002 avrupa düz farlı modelleri var onlar daha yeni ve hoştur...toyota=fiat diyebiliriz ölüsü yeter bence...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="susurluklu10, post: 829848, member: 5581"] [b]Ynt: Corolla efsane kasa almayı düşünüyorum[/b] mrblar iyi akşamlar bende eski bir toyotacı olarak konuşuyorum 2 aracımız var ikiside toyota, biraderde bir bitirse okulunu hiluxuda 3. olarak istiyoruzda bakalım hayırlısı...95 corolla 1.3 xl klimalı başka hiçbir özelliği yok!!! fakat biz onu aldığımızda 109bindeydi şuan 298bini devirdi...düğünden önce bakıma girdi motor boya vs yapıldı krank çatlakmış ve o şeklde o araba yürüdü!!! başka araç olsaydı hayatta yürümezdi...ki köy yerinde tarla tapa demedi ve babamda hiç ama hiç bakmazdı ne zaman arıza verir o zaman götürürdü sanayiye vs. 2012 corolla bende ki kendimden daha fazla ona bakarım şuana kadar şeytan kulağına kurşun arıza vermedi...toyota almanın sebeplerinden bazıları arıza kolay çıkarmaz ama gerçektir bu, 2.eli wolswogenden sonra 2.sırada hiç ama hiç değer kaybetmez!!! satışı kolaydır!!! gaza en uygun motordur(vvt-i)!!! kaçak mazotla traktör gibi sorunsuz çalışır!!! parçası diğer avrupalara göre ucuzdur!!! kullanımı rahattır,servis ve satış desteği geniş vs vs ben kullanıyorum diye söylemiyorum bunları biraz daha param olsa mercedes audi gerisi yalan... ama şuda bir gerçek 84 bin veripte corolla dizel alacağıma 100 bin veripte a180e binerim... o gösterdiğiniz corolla modellerine o paraya vereceğinize 2001 2002 avrupa düz farlı modelleri var onlar daha yeni ve hoştur...toyota=fiat diyebiliriz ölüsü yeter bence... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Diğer
Corolla efsane kasa almayı düşünüyorum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt