PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Corona virüsü
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="soner2222" data-source="post: 1320844" data-attributes="member: 83988"><p>Acıyarak takip ettiğim konudur. Acıdğım ölen insanlar değil. Yapılan yorumlar. İnsanlar doğduğu kimlikten yada kültürlerinden dolayı iğrenç pislik demek hastalıklı bi düşünce. Kibar olmayacağım kusura bakmayın evet hastalıklı bir düşünce.</p><p>Bir ülkenin başka bir milleti(uygur türklerini) sırf etkin kökeni yüzünden öldürdüğünü katlettiğini düşünmek düpedüz sığ bir düşünce. Altında yatan ekonomik-siyasal sebepleri hiç hesaba katmayan bir düşünce. </p><p>Ayrıca komplo teorisi üretme kafası daha devam ediyor mu? Gördüğüne bildiğine, aklın, bilimin yoluna inanmak varken uçuk fanteziler kurmak neden? Neymiş çinin nüfusunu kıracaklarmış? 4000 yıl önce yaşayan Türk boyları mu bunu yapanlar? Kapitalizm artan nüfus ister. Ne kadar nüfus o kadar pazar. Tüm krizlerin (1870-1929-1970-2008vs) üretim fazlasından kaynaklandığını unutmayalım.</p><p>Ayrıca hiç kimse virüsün arkasındaki komployu değil gerçek sebebi düşünmez? Yani bu işten çok para kazanacak olan ilaç tekellerini.</p><p>Din ve inanç meselesine gelince ulu orta konuşulmasının, insanlara inançlarını yada inançsızlıklarının sorulmasının, dinsel referanslarla siyaset yapılması her koşulda siyasal bir tutum olduğu ve yıllardır kimlerin nemaladığı da açıktır. Şahsen ben dinsel referanslarla bu tarz meseleleri ele alan ve insanları yargılayanları kale almam. Fakat bu kadar müslüman hiç mi düşünmez “Arabın arap olmayandan üstün olmadığını” yada “Yaradılanı yaradandan ötürü sevmeleri gerektiğini” “komşusu açken tok yatanın bizden olmadığını” ama anladığım kadarıyla biz ölen komşunun arkasından davul zırna çalıyoruz </p><p>Çin hükümetine kızıp milyarlarca insandan acısını çıkarmak neden?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="soner2222, post: 1320844, member: 83988"] Acıyarak takip ettiğim konudur. Acıdğım ölen insanlar değil. Yapılan yorumlar. İnsanlar doğduğu kimlikten yada kültürlerinden dolayı iğrenç pislik demek hastalıklı bi düşünce. Kibar olmayacağım kusura bakmayın evet hastalıklı bir düşünce. Bir ülkenin başka bir milleti(uygur türklerini) sırf etkin kökeni yüzünden öldürdüğünü katlettiğini düşünmek düpedüz sığ bir düşünce. Altında yatan ekonomik-siyasal sebepleri hiç hesaba katmayan bir düşünce. Ayrıca komplo teorisi üretme kafası daha devam ediyor mu? Gördüğüne bildiğine, aklın, bilimin yoluna inanmak varken uçuk fanteziler kurmak neden? Neymiş çinin nüfusunu kıracaklarmış? 4000 yıl önce yaşayan Türk boyları mu bunu yapanlar? Kapitalizm artan nüfus ister. Ne kadar nüfus o kadar pazar. Tüm krizlerin (1870-1929-1970-2008vs) üretim fazlasından kaynaklandığını unutmayalım. Ayrıca hiç kimse virüsün arkasındaki komployu değil gerçek sebebi düşünmez? Yani bu işten çok para kazanacak olan ilaç tekellerini. Din ve inanç meselesine gelince ulu orta konuşulmasının, insanlara inançlarını yada inançsızlıklarının sorulmasının, dinsel referanslarla siyaset yapılması her koşulda siyasal bir tutum olduğu ve yıllardır kimlerin nemaladığı da açıktır. Şahsen ben dinsel referanslarla bu tarz meseleleri ele alan ve insanları yargılayanları kale almam. Fakat bu kadar müslüman hiç mi düşünmez “Arabın arap olmayandan üstün olmadığını” yada “Yaradılanı yaradandan ötürü sevmeleri gerektiğini” “komşusu açken tok yatanın bizden olmadığını” ama anladığım kadarıyla biz ölen komşunun arkasından davul zırna çalıyoruz Çin hükümetine kızıp milyarlarca insandan acısını çıkarmak neden? [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Corona virüsü
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt