PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Crd 90 lık için
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="captanalp" data-source="post: 1063638" data-attributes="member: 60643"><p>90lık 100 ve 110 larda perkins crd ve deautz crd yani iki motordada crd var perkinslerin torku deautzdan 2 puan daha assagida yakitini bilemem ama perkins crd daha az yakar gibi kullanan abilerim soyler simdiki erkuntlarda mekatronik shuthel ve hilo var debriyaj gereksimi duymadan vitesi bolebiliyorsun iç dizaynı daha ergonamik olarak konumlandı traktörler güzel bende 80e+kullanıcısıyım 2015te aldim gayet memnunum yakiti cekisi guzel viteslerde caetlama curtlama yok vites dusururken vitesi dusurdugum bile anlasilmiyor okadar rahat gecisler ilk zamanlar zordu ama simdi tık tık tık diye geciyor malının arkasında duran bir fabrika var hem yerli malımız sağlamlığını çekişini kanıtlamış bir yerli traktör yakıtınıda tabii karar senin 90lıkları 80lik gibi yaptılar 90lık demem ben senin yerinde olsam 100lük düsunurum</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="captanalp, post: 1063638, member: 60643"] 90lık 100 ve 110 larda perkins crd ve deautz crd yani iki motordada crd var perkinslerin torku deautzdan 2 puan daha assagida yakitini bilemem ama perkins crd daha az yakar gibi kullanan abilerim soyler simdiki erkuntlarda mekatronik shuthel ve hilo var debriyaj gereksimi duymadan vitesi bolebiliyorsun iç dizaynı daha ergonamik olarak konumlandı traktörler güzel bende 80e+kullanıcısıyım 2015te aldim gayet memnunum yakiti cekisi guzel viteslerde caetlama curtlama yok vites dusururken vitesi dusurdugum bile anlasilmiyor okadar rahat gecisler ilk zamanlar zordu ama simdi tık tık tık diye geciyor malının arkasında duran bir fabrika var hem yerli malımız sağlamlığını çekişini kanıtlamış bir yerli traktör yakıtınıda tabii karar senin 90lıkları 80lik gibi yaptılar 90lık demem ben senin yerinde olsam 100lük düsunurum [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Crd 90 lık için
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt