PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
cumamız mübarek olsun savaşta zulüm gören din kardeşlerimize dua edelim
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ziyaretci83" data-source="post: 1079912" data-attributes="member: 57302"><p>Tartus'a gittim. Halep nasip olmadı. Onun dışında Yemen Al mukalla, israil Ashdod, Lübnan Beyrut, Mısır İskenderiye, Cezayir Sikikda, Libya Bingazi, Ürdün Akabe, Fas Kazabılanka gibi benzer özelliklerde coğrafyalarda bulundum. </p><p>Avrupanın neredeyse tamamında bulundum. Rusya, Ukrayna ve Gürcistanı görme şansım oldu.</p><p></p><p>İletinizde yazdığınıza göre Esad halkina zulm eden bir diktatör. Peki sorarim size bu adam benim kardeşimdir derken, 1 yıl sonra adamı düşman ilan etmek, adamın ülkesindeki muhaliflere silah göndermek, oradaki savaşa ortak olmak, en kötüsü de kaybeden tarafta olmak. Pazarını kaybetmek, itibarını kaybetmek, paramızı kaybetmek hangi mantık ile açıklanabilir? </p><p>Mualif dediğimiz adamlar arap baharı dediler neredeyse bütün arap ülkelerini kana buladılar. Bana Libya'nin, Mısırın, Suriyenin, Irak'ın geçmişten daha iyi durumda olduğunu söyleyebilir misiniz? Söyleyemezsiniz çünkü perişan durumdalar. Çünkü bu bahari halk yapmadı. Kaddafinin dediği gibi dışarıdan getirilen teröristler yaptılar. Birilerinin maşalari, piyonları yaptı.</p><p></p><p>Halkın özgürlüğünü ve demokrasiyi istemesi, bunun için savaşması ayrı mevzudur, çakma cihatçılar, işid ve daeş benzeri örgütler ayri birşeydir. Suriye'de sap ile saman karıştırmıştır. Kim masum bunu bilemezsiniz, bilmiyorsunuz, bilmiyoruz. Masum diye ülkemize aldigimiz adamlarin arasindan memleke isid bombacıları sızdı. Savaşın başlarında Urfada işid militanlarini tedavi ettiler bu ülkede. Şimdi sorarsan inkar ederler. Ama o körüklediğimiz savaş bugün bizide vuruyor. O savaş yüzünden Rus uçağını vurduk ve bedeller ödüyoruz, o savaş yüzünden canlı bombalar ülkemizde insanlarımızı öldürdü, o savaş yüzünden ülke ne olduğu belli olmayan insanlarla doldu, o savaş yüzünden bugün askerimiz suriyede şehit oluyor. O savaş bizim ekonomimizi baltalamaktadır...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ziyaretci83, post: 1079912, member: 57302"] Tartus'a gittim. Halep nasip olmadı. Onun dışında Yemen Al mukalla, israil Ashdod, Lübnan Beyrut, Mısır İskenderiye, Cezayir Sikikda, Libya Bingazi, Ürdün Akabe, Fas Kazabılanka gibi benzer özelliklerde coğrafyalarda bulundum. Avrupanın neredeyse tamamında bulundum. Rusya, Ukrayna ve Gürcistanı görme şansım oldu. İletinizde yazdığınıza göre Esad halkina zulm eden bir diktatör. Peki sorarim size bu adam benim kardeşimdir derken, 1 yıl sonra adamı düşman ilan etmek, adamın ülkesindeki muhaliflere silah göndermek, oradaki savaşa ortak olmak, en kötüsü de kaybeden tarafta olmak. Pazarını kaybetmek, itibarını kaybetmek, paramızı kaybetmek hangi mantık ile açıklanabilir? Mualif dediğimiz adamlar arap baharı dediler neredeyse bütün arap ülkelerini kana buladılar. Bana Libya'nin, Mısırın, Suriyenin, Irak'ın geçmişten daha iyi durumda olduğunu söyleyebilir misiniz? Söyleyemezsiniz çünkü perişan durumdalar. Çünkü bu bahari halk yapmadı. Kaddafinin dediği gibi dışarıdan getirilen teröristler yaptılar. Birilerinin maşalari, piyonları yaptı. Halkın özgürlüğünü ve demokrasiyi istemesi, bunun için savaşması ayrı mevzudur, çakma cihatçılar, işid ve daeş benzeri örgütler ayri birşeydir. Suriye'de sap ile saman karıştırmıştır. Kim masum bunu bilemezsiniz, bilmiyorsunuz, bilmiyoruz. Masum diye ülkemize aldigimiz adamlarin arasindan memleke isid bombacıları sızdı. Savaşın başlarında Urfada işid militanlarini tedavi ettiler bu ülkede. Şimdi sorarsan inkar ederler. Ama o körüklediğimiz savaş bugün bizide vuruyor. O savaş yüzünden Rus uçağını vurduk ve bedeller ödüyoruz, o savaş yüzünden canlı bombalar ülkemizde insanlarımızı öldürdü, o savaş yüzünden ülke ne olduğu belli olmayan insanlarla doldu, o savaş yüzünden bugün askerimiz suriyede şehit oluyor. O savaş bizim ekonomimizi baltalamaktadır... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
cumamız mübarek olsun savaşta zulüm gören din kardeşlerimize dua edelim
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt