PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
cumamız mübarek olsun savaşta zulüm gören din kardeşlerimize dua edelim
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ziyaretci83" data-source="post: 1079958" data-attributes="member: 57302"><p>Ben diyorum ki; halkını katlettiğini nereden biliyorsunuz? Katlettikleri gerçekten halk mı? Suriyeden gelen kardeşlerimiz madem ki masum halk, bu bombacılar nerden çıktı? Mademki masum halk, neden suriyedeki önemli bir kısım ösöye lanetler yağdırıyor. Sapla saman karışmış kimin ne olduğu belli değil orada. Sen açmışsın kapını gel vatandaş diyorsun herkese... Meleketinde bombalar patlıyor, ülkede devalüasyon olmuş sen hala suriye diyorsun.</p><p></p><p>Ben olayın insani boyutunda, ülkemin yapmış olduğu yardımı yanlış bulmuyorum lakin herşeyin bir ayarı, oluru, üslubu vardır.</p><p></p><p>Suriyelilere tanınan ayrıcalıklar bu ülkenin vatandaşına tanınandan çok daha fazla olursa ben hakkımı helal etmem, etmiyorumda.</p><p></p><p>Bu ülkede milyonlar memur olmaya çalışırken sen onları alıp memur yaparsan,</p><p>Benim kardeşim iyi bir üniversiteye yerleşmek için kendini parçalarken sen sorgusuz sualsiz o adamları yerlestirirsen,</p><p>Benim ülkemdeki insanlar başını sokacak bir ev alabilmek için yıllarını harcarken sen onları tokilere yerlestirirsen,</p><p>Oradan gelen insanlar memleketimde asayişi bozarsa, hatta bazıları canli bomba çıkıp insanımızı havaya uçurursa ben bu politikayı tabiki eleştiririm.</p><p></p><p>Suriyede hiçbirşey kazandığımız yok. Adana'da yakalattığımız mit tırları ile savaşa el altından silah verdiğimiz ortaya çıktı rezil olduk. İsidciler Urfada hastanelerde tedavi edildi, ortaya çıktı rezil olduk. Gelenlerin maliyeti 25, 30 milyar dolar oldu. Askeri harekatların, atılan bombaların, uçan uçakların maliyetleri... Rus turistleri kaybetmemiz, Rusya, Suriye, Irak, İran ile ticaretin aldığı ağır darbeler, orada şehit olan askerimiz, ülkede güvenlik sağlanamadığı için yabancı sermayenin ve turistin gelmemesi... Kısacası ülke menfaatleri söz konusu diyorsunuz ya, ozaman biz yanlış taraftayiz ve Suriyeden sonra bu savaşın ençok kaybedeniyiz.</p><p></p><p>Chp konusuna gelince; hiç ama hiç memnun değilim. Ama mevcut cumhurbaşkanından çok daha fazla memnun değilim.</p><p>Adam bugün askerimiz zalim esadin zulmüne son vermek için orada diyor, yarin biz terör örgütlerini temizlemek için oradayiz diyor. İç siyasette insanımizi kandırmak kolaydır da dış siyasette adamı perişan ederler. Bakın geçen Suriye rejim uçağı askerimizi vurdu Suriyede, birşey yapamadik. Tamda bizim Rus uçağını indirdiğimiz günün yil dönümünde. Resmen ruslar vurdu askerimizi hani Rusya ile normallesiyorduk? Hiçbir dostumuz, iyi ilişki içerisinde olduğumuz ülke kalmadı. Hep bu cb nin kabadayiliklari yüzünden. Ekonominin halide ortada. Sonumuz hayır olsun.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ziyaretci83, post: 1079958, member: 57302"] Ben diyorum ki; halkını katlettiğini nereden biliyorsunuz? Katlettikleri gerçekten halk mı? Suriyeden gelen kardeşlerimiz madem ki masum halk, bu bombacılar nerden çıktı? Mademki masum halk, neden suriyedeki önemli bir kısım ösöye lanetler yağdırıyor. Sapla saman karışmış kimin ne olduğu belli değil orada. Sen açmışsın kapını gel vatandaş diyorsun herkese... Meleketinde bombalar patlıyor, ülkede devalüasyon olmuş sen hala suriye diyorsun. Ben olayın insani boyutunda, ülkemin yapmış olduğu yardımı yanlış bulmuyorum lakin herşeyin bir ayarı, oluru, üslubu vardır. Suriyelilere tanınan ayrıcalıklar bu ülkenin vatandaşına tanınandan çok daha fazla olursa ben hakkımı helal etmem, etmiyorumda. Bu ülkede milyonlar memur olmaya çalışırken sen onları alıp memur yaparsan, Benim kardeşim iyi bir üniversiteye yerleşmek için kendini parçalarken sen sorgusuz sualsiz o adamları yerlestirirsen, Benim ülkemdeki insanlar başını sokacak bir ev alabilmek için yıllarını harcarken sen onları tokilere yerlestirirsen, Oradan gelen insanlar memleketimde asayişi bozarsa, hatta bazıları canli bomba çıkıp insanımızı havaya uçurursa ben bu politikayı tabiki eleştiririm. Suriyede hiçbirşey kazandığımız yok. Adana'da yakalattığımız mit tırları ile savaşa el altından silah verdiğimiz ortaya çıktı rezil olduk. İsidciler Urfada hastanelerde tedavi edildi, ortaya çıktı rezil olduk. Gelenlerin maliyeti 25, 30 milyar dolar oldu. Askeri harekatların, atılan bombaların, uçan uçakların maliyetleri... Rus turistleri kaybetmemiz, Rusya, Suriye, Irak, İran ile ticaretin aldığı ağır darbeler, orada şehit olan askerimiz, ülkede güvenlik sağlanamadığı için yabancı sermayenin ve turistin gelmemesi... Kısacası ülke menfaatleri söz konusu diyorsunuz ya, ozaman biz yanlış taraftayiz ve Suriyeden sonra bu savaşın ençok kaybedeniyiz. Chp konusuna gelince; hiç ama hiç memnun değilim. Ama mevcut cumhurbaşkanından çok daha fazla memnun değilim. Adam bugün askerimiz zalim esadin zulmüne son vermek için orada diyor, yarin biz terör örgütlerini temizlemek için oradayiz diyor. İç siyasette insanımizi kandırmak kolaydır da dış siyasette adamı perişan ederler. Bakın geçen Suriye rejim uçağı askerimizi vurdu Suriyede, birşey yapamadik. Tamda bizim Rus uçağını indirdiğimiz günün yil dönümünde. Resmen ruslar vurdu askerimizi hani Rusya ile normallesiyorduk? Hiçbir dostumuz, iyi ilişki içerisinde olduğumuz ülke kalmadı. Hep bu cb nin kabadayiliklari yüzünden. Ekonominin halide ortada. Sonumuz hayır olsun. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
cumamız mübarek olsun savaşta zulüm gören din kardeşlerimize dua edelim
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt