PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
cumamız mübarek olsun savaşta zulüm gören din kardeşlerimize dua edelim
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ziyaretci83" data-source="post: 1080013" data-attributes="member: 57302"><p>Aselsan, havelsan, roketsan, mkek, fnss, otokar gibi bugün askeri alanda ülkeyi ileri götüren firmalarin kuruluş tarihlerine bir bakin isterseniz. Bu kurumlar meyve vermeye başladı ve bu dönemin akp hükümetlerine denk gelmesi tesadüftür. Bu yatırımlar çok önce yapılmıştır. Ayrica %75 yerli nedir? Uçağın dışarıdan, hava savunman dışarıdan, 3 tane yerli gemin var donanmanin geri kalani dışarıdan. Nasil %75 yerli oluyor? Keşke olsa keşke...</p><p></p><p>Ne ekonomiden,</p><p>Ne dış politikadan,</p><p>Ne hergun ülkede patlayan bombalardan,</p><p>Ne şehit düşen masumlardan,</p><p>Ne çocuk tecavüzlerinden,</p><p>Ne Suriyelilere yapilan kayırmalardan,</p><p>Ne ülkede bitmek bilmeyen kavgalardan,</p><p>Ne kadına şiddetten,</p><p>Ne mazot fiyatindan,</p><p>Ne gübre fiyatindan,</p><p>Ne tarim politikalarindan</p><p>Ne işçi ölümlerinden... diye uzar gider. Hic birinden menun değilim.</p><p>Daha kapimizin önünü temizlemekten acizken bizim olmayan işlere burnumuzu sokmusuz. Herşeyin civisi çıkmış memlekette. Siz memnun olabilirsiniz lakin ben değilim.</p><p>Esasen önemli bir kesim memnun değil ama bu ülkede seçimde fayda etmiyor. Çünkü seçim sonuclarini begenmeyenler ülkede kaos yaratip seçim tazeletiyorlar. </p><p>Kışladaki askerin kendi ülkesinde çarşıya çıkamayacak artik ama size göre herşey yolunda. Gerçekten şaşırıyorum. Sastigim bir konuda fetö, yıllarca koyun koyuna oldukları adamlar ülkenin anasini belledi, ne asker, ne polis kaldi ülkede ama ülkeyi yönetenler bunun üzerinden mağdur edebiyati yapiyorlar. Benmi yol verdim o itlere? </p><p>Nekadar anlatsamda anlamazsiniz. O yüzden bukadar yeter... </p><p>Kalin sağlıcakla.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ziyaretci83, post: 1080013, member: 57302"] Aselsan, havelsan, roketsan, mkek, fnss, otokar gibi bugün askeri alanda ülkeyi ileri götüren firmalarin kuruluş tarihlerine bir bakin isterseniz. Bu kurumlar meyve vermeye başladı ve bu dönemin akp hükümetlerine denk gelmesi tesadüftür. Bu yatırımlar çok önce yapılmıştır. Ayrica %75 yerli nedir? Uçağın dışarıdan, hava savunman dışarıdan, 3 tane yerli gemin var donanmanin geri kalani dışarıdan. Nasil %75 yerli oluyor? Keşke olsa keşke... Ne ekonomiden, Ne dış politikadan, Ne hergun ülkede patlayan bombalardan, Ne şehit düşen masumlardan, Ne çocuk tecavüzlerinden, Ne Suriyelilere yapilan kayırmalardan, Ne ülkede bitmek bilmeyen kavgalardan, Ne kadına şiddetten, Ne mazot fiyatindan, Ne gübre fiyatindan, Ne tarim politikalarindan Ne işçi ölümlerinden... diye uzar gider. Hic birinden menun değilim. Daha kapimizin önünü temizlemekten acizken bizim olmayan işlere burnumuzu sokmusuz. Herşeyin civisi çıkmış memlekette. Siz memnun olabilirsiniz lakin ben değilim. Esasen önemli bir kesim memnun değil ama bu ülkede seçimde fayda etmiyor. Çünkü seçim sonuclarini begenmeyenler ülkede kaos yaratip seçim tazeletiyorlar. Kışladaki askerin kendi ülkesinde çarşıya çıkamayacak artik ama size göre herşey yolunda. Gerçekten şaşırıyorum. Sastigim bir konuda fetö, yıllarca koyun koyuna oldukları adamlar ülkenin anasini belledi, ne asker, ne polis kaldi ülkede ama ülkeyi yönetenler bunun üzerinden mağdur edebiyati yapiyorlar. Benmi yol verdim o itlere? Nekadar anlatsamda anlamazsiniz. O yüzden bukadar yeter... Kalin sağlıcakla. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
cumamız mübarek olsun savaşta zulüm gören din kardeşlerimize dua edelim
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt