PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
cumamız mübarek olsun savaşta zulüm gören din kardeşlerimize dua edelim
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="fatihcastle" data-source="post: 1080014" data-attributes="member: 5956"><p>Türkiye parayı betona gömüyor öyle mi her ile üniversite acmak beton mu savunma sanayisini gelistirmek beton mu 1994 te 80 kisilik sinifta okuyirduk simdi benim kizim 18 kisilik derslikte okuyor bu dami beton arabayı üretelim diye 10 yıldır yırtiniyor CB. Budami beton faizler düşsün dolar düşsün diye yırtiniyor enflasyon tek haneye düştü bunlar hep beton zaten 3 5 kurum harici hepsi eski hükümetlerin tanidiklari doldurdugu 1 isi 15 kisinin yaptiğı rant kapilariydi satmasa temizleyemeyecti neyin kafasindasiniz simdi s.ke s.ke calisiyor ordaki memur önceden saat 9 da ise gelir 10 da cay molasi 11bucuk yemege 1bucukta gel 3 te tekrar cay molasi 5 te çık git ben Ankaraliyim memuriyeti benden iyi bilemezsin bi betondu tutturdunuz bakin bi özellestirmeden kaç para gelmiş yatirimlar kaç para ben söyleyim özelliştirmenin parasindan 70 kat fazla yatirim yapildi pardon duyamadım ha bu arada ucak gemisi savaş ucağı ve milli yazılım bi bitsin o zaman görürüz amerikan f16larını</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="fatihcastle, post: 1080014, member: 5956"] Türkiye parayı betona gömüyor öyle mi her ile üniversite acmak beton mu savunma sanayisini gelistirmek beton mu 1994 te 80 kisilik sinifta okuyirduk simdi benim kizim 18 kisilik derslikte okuyor bu dami beton arabayı üretelim diye 10 yıldır yırtiniyor CB. Budami beton faizler düşsün dolar düşsün diye yırtiniyor enflasyon tek haneye düştü bunlar hep beton zaten 3 5 kurum harici hepsi eski hükümetlerin tanidiklari doldurdugu 1 isi 15 kisinin yaptiğı rant kapilariydi satmasa temizleyemeyecti neyin kafasindasiniz simdi s.ke s.ke calisiyor ordaki memur önceden saat 9 da ise gelir 10 da cay molasi 11bucuk yemege 1bucukta gel 3 te tekrar cay molasi 5 te çık git ben Ankaraliyim memuriyeti benden iyi bilemezsin bi betondu tutturdunuz bakin bi özellestirmeden kaç para gelmiş yatirimlar kaç para ben söyleyim özelliştirmenin parasindan 70 kat fazla yatirim yapildi pardon duyamadım ha bu arada ucak gemisi savaş ucağı ve milli yazılım bi bitsin o zaman görürüz amerikan f16larını [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
cumamız mübarek olsun savaşta zulüm gören din kardeşlerimize dua edelim
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt