PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
cumamız mübarek olsun savaşta zulüm gören din kardeşlerimize dua edelim
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ziyaretci83" data-source="post: 1080020" data-attributes="member: 57302"><p>Bana Akp hükümetleri döneminde kurulmuş ve yillik cirosu 100 milyon dolar olan bir şirket söyleyin? Birde satilanlarin cirolarına bakın. Türk telekom, petkim, tekele özellikle bakin. Birde 200 milyon dolara yok parasına yandaşa peşkeş çekilen tekelin 2 yil sonra nekadara satildigina bir bakın bakalım.</p><p></p><p>Sınıflar özel okullarda 18 kişi ise eyvallah, devlet okullarına uğramanızı tavsiye ederim. Lakin dersaneler kapatılınca millet çocuğunu gönderecek okul bulmakta zorlandı. Birde 4+4+4 var. Efsane diye getirdiler facia oldu. Nasil kaldıracaklarını ne yapacaklarini bilemiyorlar suan. Üniversite demişken, eğitim kalitesi ne hallerde bir araştırın bakalim. Erige gusül abdesti aldiran fıskiye tubitaktan ödül aliyor. Papaz eriği imam eriği olmuş. Egitim sistemimiz, bilim, teknoloji çok gelişmiş maşallah. O betonlar birilerine rant oluyor. Birilerinin cebi doluyor. Paralar suyunu çekincede devalüasyon oluyor. Evdeki dolarlarin bozdurun diyorlar. </p><p>F16 görürüm diyorsunuz 2018 de amerigan f35i gelecek. 100 tane almak için sanırım 6 yıldır sıra bekliyoruz haberiniz olsun.</p><p>Gerçekten yoruldum bu boş muhabbettlerden. </p><p>Herkes görmek istediği gibi görüyor... Gerçekten sıkıldım.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ziyaretci83, post: 1080020, member: 57302"] Bana Akp hükümetleri döneminde kurulmuş ve yillik cirosu 100 milyon dolar olan bir şirket söyleyin? Birde satilanlarin cirolarına bakın. Türk telekom, petkim, tekele özellikle bakin. Birde 200 milyon dolara yok parasına yandaşa peşkeş çekilen tekelin 2 yil sonra nekadara satildigina bir bakın bakalım. Sınıflar özel okullarda 18 kişi ise eyvallah, devlet okullarına uğramanızı tavsiye ederim. Lakin dersaneler kapatılınca millet çocuğunu gönderecek okul bulmakta zorlandı. Birde 4+4+4 var. Efsane diye getirdiler facia oldu. Nasil kaldıracaklarını ne yapacaklarini bilemiyorlar suan. Üniversite demişken, eğitim kalitesi ne hallerde bir araştırın bakalim. Erige gusül abdesti aldiran fıskiye tubitaktan ödül aliyor. Papaz eriği imam eriği olmuş. Egitim sistemimiz, bilim, teknoloji çok gelişmiş maşallah. O betonlar birilerine rant oluyor. Birilerinin cebi doluyor. Paralar suyunu çekincede devalüasyon oluyor. Evdeki dolarlarin bozdurun diyorlar. F16 görürüm diyorsunuz 2018 de amerigan f35i gelecek. 100 tane almak için sanırım 6 yıldır sıra bekliyoruz haberiniz olsun. Gerçekten yoruldum bu boş muhabbettlerden. Herkes görmek istediği gibi görüyor... Gerçekten sıkıldım. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
cumamız mübarek olsun savaşta zulüm gören din kardeşlerimize dua edelim
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt