PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Çiftçiye 3 Müjde
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ziyaretci32" data-source="post: 1426114" data-attributes="member: 78170"><p>Şimdi reis ziraat harici diğer bankalar 12 ay vadeye %25ve 30 arası faiz uyguluyor sana bunu seve seve ödetiyorlar.</p><p>Banka dan banka ya memurdan memura çok fırıldak dönüyor.</p><p>Ziraat benim trafik cezama kadar ödetti faizi %8 12 ay vadeli kredinin </p><p></p><p>Ben diğer bankalarla da görüştüm ziraatin gördüğü trafik cezasını onlar görmedi. Trafik cezam fakat vardı. Diğer bankada adamın işi kredi vermek sicil biraz iyiyse kredi notu 1000 den yüksekse yeterli gel yüksek faizli çek ödenmezsen zamanında bindirir faizi </p><p></p><p>Demem oki ziraat çok inceliyor tavsiyem herkese şudur.</p><p>Şuan 50 bin TL 25 bin nakit 25 bin kart ile olmak üzere kredi veriyor sıfır faiz 12 ay düzenli ödemenin çok etkisi var lazım olmayan bile kullanmasını tavsiye ederim ileride büyük iş yapacak olursa bunu gününde ödeme güzel not bırakır ziraat 25 bin nakiti kullanır karta kalır komisyon vermemek için 2 bin de sigorta dosya masrafı zart zırt kesiyor ama </p><p>Ziraatin mobil bankacılıktan yaptığın alış veriş bile sana banka tarafından güven notunu artırıyor. Vs</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ziyaretci32, post: 1426114, member: 78170"] Şimdi reis ziraat harici diğer bankalar 12 ay vadeye %25ve 30 arası faiz uyguluyor sana bunu seve seve ödetiyorlar. Banka dan banka ya memurdan memura çok fırıldak dönüyor. Ziraat benim trafik cezama kadar ödetti faizi %8 12 ay vadeli kredinin Ben diğer bankalarla da görüştüm ziraatin gördüğü trafik cezasını onlar görmedi. Trafik cezam fakat vardı. Diğer bankada adamın işi kredi vermek sicil biraz iyiyse kredi notu 1000 den yüksekse yeterli gel yüksek faizli çek ödenmezsen zamanında bindirir faizi Demem oki ziraat çok inceliyor tavsiyem herkese şudur. Şuan 50 bin TL 25 bin nakit 25 bin kart ile olmak üzere kredi veriyor sıfır faiz 12 ay düzenli ödemenin çok etkisi var lazım olmayan bile kullanmasını tavsiye ederim ileride büyük iş yapacak olursa bunu gününde ödeme güzel not bırakır ziraat 25 bin nakiti kullanır karta kalır komisyon vermemek için 2 bin de sigorta dosya masrafı zart zırt kesiyor ama Ziraatin mobil bankacılıktan yaptığın alış veriş bile sana banka tarafından güven notunu artırıyor. Vs [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Çiftçiye 3 Müjde
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt