PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçiye gübre cevabı!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ziyaretci60" data-source="post: 1265876" data-attributes="member: 12909"><p>Kardesim gerçekten boş konuşuyorsunuz kusura bakmayın. Birisi gelmiş bizim burda sulu araziler şöyle birisi gelmiş bizim meyve sebze yerleri şöyle böyle. Benim tuttuğum yerler kıraç yerler, sulu yerlerden bahsetmedim ben bu bir, ben bir yıl kiralamıyorum sadece nadası yapıp ürün ekip kaldırıyorum. Bugdayını geri tarla sahibi ekiyo, tarlayıda geri ekin ekmeye hazır hale getirip bırakıyorum. Vicdansızlıkmış. Saçmalığın daniskası , ben nadasını yapıyorum, tarlayı geri ekime hazır hale getirip bırakıyorum üzerine birde kira veriyorum. Ne bekliyorsunu 200 lira kiramı verelim kıraç araziye. Bahsettiğim arazilerin en iyisi 200 kg bugday vermez bile biz çekirdekte 60 70 kg alıyoruz. Kazandığımız para ortada, okadar sözünün arkasında bir adamsan dewrimdewrim gel ben sana 3000 dönüm yer kiralıcam aynı şartlarda.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ziyaretci60, post: 1265876, member: 12909"] Kardesim gerçekten boş konuşuyorsunuz kusura bakmayın. Birisi gelmiş bizim burda sulu araziler şöyle birisi gelmiş bizim meyve sebze yerleri şöyle böyle. Benim tuttuğum yerler kıraç yerler, sulu yerlerden bahsetmedim ben bu bir, ben bir yıl kiralamıyorum sadece nadası yapıp ürün ekip kaldırıyorum. Bugdayını geri tarla sahibi ekiyo, tarlayıda geri ekin ekmeye hazır hale getirip bırakıyorum. Vicdansızlıkmış. Saçmalığın daniskası , ben nadasını yapıyorum, tarlayı geri ekime hazır hale getirip bırakıyorum üzerine birde kira veriyorum. Ne bekliyorsunu 200 lira kiramı verelim kıraç araziye. Bahsettiğim arazilerin en iyisi 200 kg bugday vermez bile biz çekirdekte 60 70 kg alıyoruz. Kazandığımız para ortada, okadar sözünün arkasında bir adamsan dewrimdewrim gel ben sana 3000 dönüm yer kiralıcam aynı şartlarda. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçiye gübre cevabı!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt