PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçiye gübre cevabı!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="çiftcigardo" data-source="post: 1266054" data-attributes="member: 76975"><p>bir arkadaş söylemıs burokrasi felan dıye hepsi hikaye ben de kamuda çalışıyorum ama makam sahipleri de süper zeka insanlar değil bır kere makam sahıpleri her konuyu kendının bıldığını zannetmeye devam ederse daha kötü günler bekler tabı milletimizde hatalar var o kadar hatalar var kı anlatsak burda bıtmez daha tapulu tarlaları bölüşemeyen bir milletiz daha nolacak en başta yaptığı işi doğru yapan nerdeyse o kadar az kı ha piyasaya bakıyorum milletde haklı para yok para şahsen almanya ve japonyayı gıdıp araştırmak istiyorum aramızda ne farklar var</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="çiftcigardo, post: 1266054, member: 76975"] bir arkadaş söylemıs burokrasi felan dıye hepsi hikaye ben de kamuda çalışıyorum ama makam sahipleri de süper zeka insanlar değil bır kere makam sahıpleri her konuyu kendının bıldığını zannetmeye devam ederse daha kötü günler bekler tabı milletimizde hatalar var o kadar hatalar var kı anlatsak burda bıtmez daha tapulu tarlaları bölüşemeyen bir milletiz daha nolacak en başta yaptığı işi doğru yapan nerdeyse o kadar az kı ha piyasaya bakıyorum milletde haklı para yok para şahsen almanya ve japonyayı gıdıp araştırmak istiyorum aramızda ne farklar var [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçiye gübre cevabı!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt