PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçiye gübre cevabı!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="dewrimdewrim" data-source="post: 1266184" data-attributes="member: 80470"><p>Hicam sen ciftci olarak bu fiyatlarin sana zulum olmadigini dusunuyorsan sana zulum etmiyordur ana ben ciftci olarak bu fiyat ve vergileri bana zulum goruyorum ve bana zulum gordugum icin de soylediklerim iftira degil kul hakkina girmedigini dusunuyorsanda kendi hakkin icin yorum yapmalisin . Ayrica ben yanli anlatirim demedim benim anltacaklarim sana yanli gelir dedim ben dogrusunu anlatirim ama sen yanli oldugumu dusunursun demeye calistim. Ve BOP konusu burda iki satir yazilarak anlatilacak konu degil ama. Sizler menunsaniz tarim politikalarindan 6.30 dan mazot 200 tl den gubre almak zorunuza gitmiyorsa yuzde 53 ten yana olmaya devam ediniz efendim biz sizlere asla neden o taraftasiniz demiyoruz taraf ne olursa olsun tarim politikasi duzelsin diyoruz sahisin onemi yok onemli olan makamin hakkini vermek</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="dewrimdewrim, post: 1266184, member: 80470"] Hicam sen ciftci olarak bu fiyatlarin sana zulum olmadigini dusunuyorsan sana zulum etmiyordur ana ben ciftci olarak bu fiyat ve vergileri bana zulum goruyorum ve bana zulum gordugum icin de soylediklerim iftira degil kul hakkina girmedigini dusunuyorsanda kendi hakkin icin yorum yapmalisin . Ayrica ben yanli anlatirim demedim benim anltacaklarim sana yanli gelir dedim ben dogrusunu anlatirim ama sen yanli oldugumu dusunursun demeye calistim. Ve BOP konusu burda iki satir yazilarak anlatilacak konu degil ama. Sizler menunsaniz tarim politikalarindan 6.30 dan mazot 200 tl den gubre almak zorunuza gitmiyorsa yuzde 53 ten yana olmaya devam ediniz efendim biz sizlere asla neden o taraftasiniz demiyoruz taraf ne olursa olsun tarim politikasi duzelsin diyoruz sahisin onemi yok onemli olan makamin hakkini vermek [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçiye gübre cevabı!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt