PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçiye gübre cevabı!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="kaynari" data-source="post: 1266187" data-attributes="member: 57777"><p>Yani kısaca diyorsunuzki ben tarafsızım siz taraf tutuyorsunuz. Makamın hakkını veremiyorsa neden 17 yılda girdiği her seçimi kazanıyor? Daha bir yıl önce %53 aldı. Siz yanlış düşünüyor olamazmısınız? Gübre mazot pahalı mı evet pahalı ama ben yaşım gereği 35 yıldır bu çiftçi sürekli ülkeyi yönetene küfür ediyor, çiftçinin hiç memnun olduğunu görmedim ki? 35 yılda sağcısıda solcusuda bir şekilde hükümet oldu bu ülkede ama bu çiftçi hiç memnun olmadı? İktidarlar değişti, partiler değişti bakanlar değişti ama çiftçinin şikayeti değişmedi. Bütün siyasetçiler suçlu oluyorda çiftçinin hiç suçu yok mu?</p><p>Birde merak ediyorum madem bu çiftçi hiç kazanmıyor nasıl oluyorda bu kadar çift çeker traktör alabiliyor? 2017 yılında bu ülkede satılan çift çeker traktör sayısı 110 BİN adet. Burada bir tuhaflık yok mu?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kaynari, post: 1266187, member: 57777"] Yani kısaca diyorsunuzki ben tarafsızım siz taraf tutuyorsunuz. Makamın hakkını veremiyorsa neden 17 yılda girdiği her seçimi kazanıyor? Daha bir yıl önce %53 aldı. Siz yanlış düşünüyor olamazmısınız? Gübre mazot pahalı mı evet pahalı ama ben yaşım gereği 35 yıldır bu çiftçi sürekli ülkeyi yönetene küfür ediyor, çiftçinin hiç memnun olduğunu görmedim ki? 35 yılda sağcısıda solcusuda bir şekilde hükümet oldu bu ülkede ama bu çiftçi hiç memnun olmadı? İktidarlar değişti, partiler değişti bakanlar değişti ama çiftçinin şikayeti değişmedi. Bütün siyasetçiler suçlu oluyorda çiftçinin hiç suçu yok mu? Birde merak ediyorum madem bu çiftçi hiç kazanmıyor nasıl oluyorda bu kadar çift çeker traktör alabiliyor? 2017 yılında bu ülkede satılan çift çeker traktör sayısı 110 BİN adet. Burada bir tuhaflık yok mu? [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçiye gübre cevabı!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt