PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçiye gübre cevabı!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="dewrimdewrim" data-source="post: 1266188" data-attributes="member: 80470"><p>Var tuaflik nasil ki dis ulkeler turkiyeyi ucuz kredi faizleriyle borclandirdiysa ciftcide o 110000 traktoru zamaninda dusuk ofaizli olak kredilerle aldilar ve hayliyle odeyemiyorlar evet ben tarafsizim kiminnoldugu hic umrumda degil sadece tarim ve egitimdeki sorunlar cozulsun istiyorum.evet onca hukumet geldi gecti ama hic bir zaman bu ulkenin tarimi bu hale gelmedi (ulke bugday ithal etti bu ulke yillardir canli hayvan ithal ediyor ) biseyleri gormezden gelmek birilerini seviyoruz diye ayiplarini ortmek o ayiplari yok saymaz efendim ayrica birileri surekli secildi diye bu onlari kusursuz da yapmaz siz neden insanlarin hatalari olabilecegini kabul etmiyorsunuz (bu konuda hatalilar yine bunlar kalsin iktidarda ama tarim ve egitim konusunda yapilan yanlis politikalarini degistirsinler ve bu konularda hata yaptiklarini ogrenmelerinin tek yolu ciftcinin tepkisinin farkinda olmalari) ve yine soruyorum ciftcinin hic mi sucu yok derken mesela ciftci mazot ve gubre fiyatlarinin yuksek olmasini nasil bir suc isleyerek saglamis olabilirler?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="dewrimdewrim, post: 1266188, member: 80470"] Var tuaflik nasil ki dis ulkeler turkiyeyi ucuz kredi faizleriyle borclandirdiysa ciftcide o 110000 traktoru zamaninda dusuk ofaizli olak kredilerle aldilar ve hayliyle odeyemiyorlar evet ben tarafsizim kiminnoldugu hic umrumda degil sadece tarim ve egitimdeki sorunlar cozulsun istiyorum.evet onca hukumet geldi gecti ama hic bir zaman bu ulkenin tarimi bu hale gelmedi (ulke bugday ithal etti bu ulke yillardir canli hayvan ithal ediyor ) biseyleri gormezden gelmek birilerini seviyoruz diye ayiplarini ortmek o ayiplari yok saymaz efendim ayrica birileri surekli secildi diye bu onlari kusursuz da yapmaz siz neden insanlarin hatalari olabilecegini kabul etmiyorsunuz (bu konuda hatalilar yine bunlar kalsin iktidarda ama tarim ve egitim konusunda yapilan yanlis politikalarini degistirsinler ve bu konularda hata yaptiklarini ogrenmelerinin tek yolu ciftcinin tepkisinin farkinda olmalari) ve yine soruyorum ciftcinin hic mi sucu yok derken mesela ciftci mazot ve gubre fiyatlarinin yuksek olmasini nasil bir suc isleyerek saglamis olabilirler? [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçiye gübre cevabı!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt