PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçiye gübre cevabı!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ziyaretci01" data-source="post: 1266266" data-attributes="member: 78824"><p>Bakın arkadaşlar destekleme nasil olur bulgaristan dan örnek veriyorum 100 dekar dan örnek veriyorum dogrudan destek 17 euro en az ekecegin ürüne göre değişiyor bu yil mesela karpuz soğan vs bu tarz ürünlerde 120 euro olacak mazot gubre tohum traktor ekipman biçme parası ilac işçi yemek giyim vs bunlarin hepsinin %20 ni devlet gerı veriyor 3 ayda bir olmak şartıyla şimdi adamlar hem destek veriyor hemde hersey i fatura li satıp ekonomi de kayıp kaçak olayının önüne geçiyor</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ziyaretci01, post: 1266266, member: 78824"] Bakın arkadaşlar destekleme nasil olur bulgaristan dan örnek veriyorum 100 dekar dan örnek veriyorum dogrudan destek 17 euro en az ekecegin ürüne göre değişiyor bu yil mesela karpuz soğan vs bu tarz ürünlerde 120 euro olacak mazot gubre tohum traktor ekipman biçme parası ilac işçi yemek giyim vs bunlarin hepsinin %20 ni devlet gerı veriyor 3 ayda bir olmak şartıyla şimdi adamlar hem destek veriyor hemde hersey i fatura li satıp ekonomi de kayıp kaçak olayının önüne geçiyor [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçiye gübre cevabı!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt