PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçiye gübre cevabı!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="selcuk43" data-source="post: 1266327" data-attributes="member: 80948"><p>Boşuna klavyelerimizi eskitmeyelim malum klavye de dolar ile geliyor yazık olur paramıza.Aramızdan hiçbirimiz söylemlerimiz ile karşısındakinin düşüncesini değiştiremiyecek değiştirecek olsaydık çiftçi,kobi,esnaf değil siyasetçi olurduk.Gönül isterdi ki ülkemiz siyaseti her dönem farklı partinin geldiği ve işlerine pislik karıştırmadan gerçekleştirseler.Ama her gelen parti kendisinden önce gelen partinin yaptıklarını yarım bırakıp onlar söyle yaptı onlar böyle yaptı diyerek bir sonra ki seçim dönemin de iktidar olmak istiyor.Bunları engellemenin tek yolu yargıdır.Eğer bir parti lideri,vekili,danışmanı,bakanları vs yolsuzluk,adam kayırma gibi olaylara karışmış ise cezası ağır olmalı.Her ne yaptı ise para mı eksiltti bina mı yarım bıraktı ne yaptı ise önce onu telafi ettirmeli ve gereken cezayı vermeli.Ama ülkemiz de tam tersi öyle bir döneme gelmişiz ki herkes korku içerisin de öncekiler bilir,siz bilmezsiniz,sıra beklerdik,açtık,ezildik vs vs.Ama kimse demiyor biz Türküz kimse bizi ezemez diye.Öyle değil mi ? Bizi buraya getiren buğday değil miydi ? Buğday ekip ekmek yapmak idi.Kavimler göçü ile geldik ve Anadoluyu yurt bildik.1980 lerde de aynı buğday ekilmiş 2017 de de aynı ürün alınmış.Hatta bazı ürünler de azalma var.Suç siyasiler de değil.Suç bizde dua edin Avrupa Birliğine girmiyoruz.Bizi bu saflıkla yerler bitirirler.Biz bu saflıkla çok boş kağıtlara imza atıp mallarımızı kaptırırız elin rumenine elin sırpına.Boşuna kendimizi kırıcak yorumlar yapmayalım.Herkes kendine güvensin oy günü geldiğin de aklıyla oyunu versin.Baskası bana gelip istediğini yazsa da ben oyumu değiştirmeyeceğim yada benim yazdıklarım değiştirmeyecek.Ama en azından bu forumu birbirimiz ile kavga ederek değil birbirimize yardımcı olmak için harcayabiliriz.Ben çiftçilik yapmıyorum.Sadece girişim içerisindeyim ve nereden başlamam gerektiğini bilmiyorum.Hayvancılık için girdim foruma ama tam istediğim bilgiyi alamıyorum.Süt ürünleri mandıram var.Bu sektörün hammaddesinin geri gittiğini düşünerek en azından kendi hammaddemi temin edebilir miyim diye düşünüyorum.Faydalı bilgiler bize yara kötü bilgiler hepimize zarar.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="selcuk43, post: 1266327, member: 80948"] Boşuna klavyelerimizi eskitmeyelim malum klavye de dolar ile geliyor yazık olur paramıza.Aramızdan hiçbirimiz söylemlerimiz ile karşısındakinin düşüncesini değiştiremiyecek değiştirecek olsaydık çiftçi,kobi,esnaf değil siyasetçi olurduk.Gönül isterdi ki ülkemiz siyaseti her dönem farklı partinin geldiği ve işlerine pislik karıştırmadan gerçekleştirseler.Ama her gelen parti kendisinden önce gelen partinin yaptıklarını yarım bırakıp onlar söyle yaptı onlar böyle yaptı diyerek bir sonra ki seçim dönemin de iktidar olmak istiyor.Bunları engellemenin tek yolu yargıdır.Eğer bir parti lideri,vekili,danışmanı,bakanları vs yolsuzluk,adam kayırma gibi olaylara karışmış ise cezası ağır olmalı.Her ne yaptı ise para mı eksiltti bina mı yarım bıraktı ne yaptı ise önce onu telafi ettirmeli ve gereken cezayı vermeli.Ama ülkemiz de tam tersi öyle bir döneme gelmişiz ki herkes korku içerisin de öncekiler bilir,siz bilmezsiniz,sıra beklerdik,açtık,ezildik vs vs.Ama kimse demiyor biz Türküz kimse bizi ezemez diye.Öyle değil mi ? Bizi buraya getiren buğday değil miydi ? Buğday ekip ekmek yapmak idi.Kavimler göçü ile geldik ve Anadoluyu yurt bildik.1980 lerde de aynı buğday ekilmiş 2017 de de aynı ürün alınmış.Hatta bazı ürünler de azalma var.Suç siyasiler de değil.Suç bizde dua edin Avrupa Birliğine girmiyoruz.Bizi bu saflıkla yerler bitirirler.Biz bu saflıkla çok boş kağıtlara imza atıp mallarımızı kaptırırız elin rumenine elin sırpına.Boşuna kendimizi kırıcak yorumlar yapmayalım.Herkes kendine güvensin oy günü geldiğin de aklıyla oyunu versin.Baskası bana gelip istediğini yazsa da ben oyumu değiştirmeyeceğim yada benim yazdıklarım değiştirmeyecek.Ama en azından bu forumu birbirimiz ile kavga ederek değil birbirimize yardımcı olmak için harcayabiliriz.Ben çiftçilik yapmıyorum.Sadece girişim içerisindeyim ve nereden başlamam gerektiğini bilmiyorum.Hayvancılık için girdim foruma ama tam istediğim bilgiyi alamıyorum.Süt ürünleri mandıram var.Bu sektörün hammaddesinin geri gittiğini düşünerek en azından kendi hammaddemi temin edebilir miyim diye düşünüyorum.Faydalı bilgiler bize yara kötü bilgiler hepimize zarar. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçiye gübre cevabı!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt