PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Pick-up - Arazi Araçları
Dacıa Duster Nasıldır?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="sarikentliyiz" data-source="post: 1074357" data-attributes="member: 22934"><p>kardeşim internetteki yorumlara bakılırsa bu dünyada o zaman hiçbir araç traktör vs. bişey almayacaksın.çoğu kişi kulaktan dolma bilgilerle yazıyo.olurmu öyle şey parcası yok tamponu satılmıyor diye kim diyosa gitsin sanayiye servislere sorsun.dacia bugun türkiyede en çok tercih edilen satılan gayette ekonomik araçlardan bitanesi.fiyatına görede gayet sade ve güzel özellikleri var.Esp,abs,yokus kalkıs destegi 4 hava yastıgı vs. gibi güvenlık yonunden diğer araçlarda olan birçok özellik dusterdede var.euro n cap çarpısma testlerinden 4 yıldız alan bir araç neresi güvenli değil anlamadım.Duster her aracın gittiği yerden gider fakat her arac dusterin gittiği yerden gidemez.duster alma gibi bir niyetin varsa renault bayisine gidince test surusu yapabilirsin.bende ilk baslarda olumsuz bakıyordum fakat kullandıkca gayet keyıflı geldı suan yıne arac alaca olsam kesınlıkle duster alırım.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sarikentliyiz, post: 1074357, member: 22934"] kardeşim internetteki yorumlara bakılırsa bu dünyada o zaman hiçbir araç traktör vs. bişey almayacaksın.çoğu kişi kulaktan dolma bilgilerle yazıyo.olurmu öyle şey parcası yok tamponu satılmıyor diye kim diyosa gitsin sanayiye servislere sorsun.dacia bugun türkiyede en çok tercih edilen satılan gayette ekonomik araçlardan bitanesi.fiyatına görede gayet sade ve güzel özellikleri var.Esp,abs,yokus kalkıs destegi 4 hava yastıgı vs. gibi güvenlık yonunden diğer araçlarda olan birçok özellik dusterdede var.euro n cap çarpısma testlerinden 4 yıldız alan bir araç neresi güvenli değil anlamadım.Duster her aracın gittiği yerden gider fakat her arac dusterin gittiği yerden gidemez.duster alma gibi bir niyetin varsa renault bayisine gidince test surusu yapabilirsin.bende ilk baslarda olumsuz bakıyordum fakat kullandıkca gayet keyıflı geldı suan yıne arac alaca olsam kesınlıkle duster alırım. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Pick-up - Arazi Araçları
Dacıa Duster Nasıldır?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt