PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Damızlık Angus boğa adaylarımız yetişiyor.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="baltilar" data-source="post: 1267788" data-attributes="member: 78363"><p>[ATTACH]35098[/ATTACH][ATTACH]35099[/ATTACH][ATTACH]35100[/ATTACH] bendekiler böyle ben damızlık yetiştirdiğim için saf ırkı korumaya özen gösterip ve genetiği sağlam pedigrili hayvan satışı yapmaya çalışıyorum,en iyi tohumları kullanıp kaliteli ve uzun yıllar yetiştiricisine boğa yada düve olarak hizmet edip para kazandıracak hayvanları yetiştirmeye çalışıyorum.Malum anaç bir angus ineği 20 yaşına kadar sorunsuz buzağı verebilir.Zaten benden boğa satın alan arkadaşlar dediğiniz işi yapıyor,yerli ırklarının buzağı kalitesini ve randımanını artırmak için alıyorlar.Benim işim tamamen farklı.Tabiki dedikleriniz yapılmalı ve ülkemizdeki et açığı böyle ekonomik beslenebilen hayvanlar sayesinde kapatılmalı ama maalesef birde ithalat gerçeği var önümüzde....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="baltilar, post: 1267788, member: 78363"] [ATTACH]35098._xfImport[/ATTACH][ATTACH]35099._xfImport[/ATTACH][ATTACH]35100._xfImport[/ATTACH] bendekiler böyle ben damızlık yetiştirdiğim için saf ırkı korumaya özen gösterip ve genetiği sağlam pedigrili hayvan satışı yapmaya çalışıyorum,en iyi tohumları kullanıp kaliteli ve uzun yıllar yetiştiricisine boğa yada düve olarak hizmet edip para kazandıracak hayvanları yetiştirmeye çalışıyorum.Malum anaç bir angus ineği 20 yaşına kadar sorunsuz buzağı verebilir.Zaten benden boğa satın alan arkadaşlar dediğiniz işi yapıyor,yerli ırklarının buzağı kalitesini ve randımanını artırmak için alıyorlar.Benim işim tamamen farklı.Tabiki dedikleriniz yapılmalı ve ülkemizdeki et açığı böyle ekonomik beslenebilen hayvanlar sayesinde kapatılmalı ama maalesef birde ithalat gerçeği var önümüzde.... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Damızlık Angus boğa adaylarımız yetişiyor.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt