PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Damızlık düve olarak, Angus mu Şarole mi¿?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
Mesaj
<blockquote data-quote="ParaMiliter" data-source="post: 1096964" data-attributes="member: 53417"><p>Elazığ ilinin tabiat şartları ve topografik özellikleri dikkate alındığında,</p><p>ayrıca besi çekip kestireceğin için yani besilik düşündüğün için,</p><p>bence Angus iyi olur.</p><p>Angus tabiat şartlarına çok iyi adepte olur, serbest besiye uygundur, uysaldır.</p><p>eti çok çok kalitelidir, yağı etin içinde hapseder, yağ görünmez, bu yüzden kasaplar çok tercih eder.</p><p>alırken yağsız kesim deyip ucuza alırlar, satarken yağ gözükmediği için yağsız veriyorum deyip pahalı satarlar.</p><p>kestirirken dikkat edin, yağ firesi düşürtmeyin.</p><p></p><p>yağı içinde hapsettiği için eti çok lezzetlidir. tabi memleket maalesef her yönüyle cahillerden müteşekkil olduğu için, yağsız et talep eder, ama tüm dünyada et ne kadar yağlıysa fiyatı o kadar pahalıdır, çünkü yağsız et lezzetsiz olur, ne kadar yağlıysa o kadar lezzet verir... tabi bizim halkımız bunu bilmez, anlamaz, yağsız yerinden ister, sonra da kupkuru olunca vıdı vıdı söylenir...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ParaMiliter, post: 1096964, member: 53417"] Elazığ ilinin tabiat şartları ve topografik özellikleri dikkate alındığında, ayrıca besi çekip kestireceğin için yani besilik düşündüğün için, bence Angus iyi olur. Angus tabiat şartlarına çok iyi adepte olur, serbest besiye uygundur, uysaldır. eti çok çok kalitelidir, yağı etin içinde hapseder, yağ görünmez, bu yüzden kasaplar çok tercih eder. alırken yağsız kesim deyip ucuza alırlar, satarken yağ gözükmediği için yağsız veriyorum deyip pahalı satarlar. kestirirken dikkat edin, yağ firesi düşürtmeyin. yağı içinde hapsettiği için eti çok lezzetlidir. tabi memleket maalesef her yönüyle cahillerden müteşekkil olduğu için, yağsız et talep eder, ama tüm dünyada et ne kadar yağlıysa fiyatı o kadar pahalıdır, çünkü yağsız et lezzetsiz olur, ne kadar yağlıysa o kadar lezzet verir... tabi bizim halkımız bunu bilmez, anlamaz, yağsız yerinden ister, sonra da kupkuru olunca vıdı vıdı söylenir... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevapla
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Damızlık düve olarak, Angus mu Şarole mi¿?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Üst
Alt