PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Damızlık düve olarak, Angus mu Şarole mi¿?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ELPRESACANARİO" data-source="post: 1097246" data-attributes="member: 48547"><p>Maşallah abi. Gelişimleri hakkında bilgi ve fotoğraf da paylaşırsın umarım.</p><p></p><p>Ben de angustan yanayım ancak damızlık üretimi amacıyla yapılmıyorsa çok mantıklı değil. Mantıklı değil dediğim kısım; kadro oluşturma maliyetinin yüksek olması. Daha düşük maliyetli ineklerden bir kadro oluşturup, angus ile tohumlama yapabilirsiniz. Angus melezleri de çok verimli oluyor. Ha maliyeti dert değil, damızlık satışı da yapacağım derseniz angus uygundur. Sadece et odaklı, meraya dayalı bir üretim olacaksa yerli kırma hayvanlardan da bir kadro oluşturabilirsiniz.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ELPRESACANARİO, post: 1097246, member: 48547"] Maşallah abi. Gelişimleri hakkında bilgi ve fotoğraf da paylaşırsın umarım. Ben de angustan yanayım ancak damızlık üretimi amacıyla yapılmıyorsa çok mantıklı değil. Mantıklı değil dediğim kısım; kadro oluşturma maliyetinin yüksek olması. Daha düşük maliyetli ineklerden bir kadro oluşturup, angus ile tohumlama yapabilirsiniz. Angus melezleri de çok verimli oluyor. Ha maliyeti dert değil, damızlık satışı da yapacağım derseniz angus uygundur. Sadece et odaklı, meraya dayalı bir üretim olacaksa yerli kırma hayvanlardan da bir kadro oluşturabilirsiniz. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Damızlık düve olarak, Angus mu Şarole mi¿?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt