PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Damlama Filtresi Ve Damlama Boruları Hakkında Görüşleriniz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="fiko71" data-source="post: 1334384" data-attributes="member: 76417"><p>Mrb atilla abi</p><p>Ben busene ilk defa çerezlik aycekirdegi ektim ve bunun için damla sulama sistemi kuracagim.su kaynağı baraj göletinden 110 mandallı boru ile 650 mt uzaktaki tarlaya 13 bg 4'' 7.5 bar 60 ton basma kapasteli lombardini motopomp,tarlam ile gölet arasındaki kot farkı 35 mt ,tarla 24 dekar , 200 mt uzunluğunda meyil aşağı %3-5 arasi + - eğim var</p><p></p><p>200 mt tek seferde sulamak icin Damlama borusu olarak fiyat performans ve marka önerileriniz ne olur acaba?</p><p></p><p>motopomp ve 110 luk mandalli boru bu proje icin yeterlimi acaba?</p><p></p><p>Projeye göre basınç ve debi ,damlama sulama ve yağmurlama sulama için yeterlimidir?</p><p></p><p>Filitre olarak 1 adet gravel 1 adet disk filitre öneriyorlar gene fiyat performans olarak sizin öneriniz ne olur acaba?</p><p></p><p>Not: şuan elimizde sadece motopomp var diğer malzemeler satın alınacak .</p><p></p><p>Teknik bilgi konusunda sizin engin bilgi ve tecrübelerinizden faydalanmak isterim bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.</p><p></p><p>Saygılarımla</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="fiko71, post: 1334384, member: 76417"] Mrb atilla abi Ben busene ilk defa çerezlik aycekirdegi ektim ve bunun için damla sulama sistemi kuracagim.su kaynağı baraj göletinden 110 mandallı boru ile 650 mt uzaktaki tarlaya 13 bg 4'' 7.5 bar 60 ton basma kapasteli lombardini motopomp,tarlam ile gölet arasındaki kot farkı 35 mt ,tarla 24 dekar , 200 mt uzunluğunda meyil aşağı %3-5 arasi + - eğim var 200 mt tek seferde sulamak icin Damlama borusu olarak fiyat performans ve marka önerileriniz ne olur acaba? motopomp ve 110 luk mandalli boru bu proje icin yeterlimi acaba? Projeye göre basınç ve debi ,damlama sulama ve yağmurlama sulama için yeterlimidir? Filitre olarak 1 adet gravel 1 adet disk filitre öneriyorlar gene fiyat performans olarak sizin öneriniz ne olur acaba? Not: şuan elimizde sadece motopomp var diğer malzemeler satın alınacak . Teknik bilgi konusunda sizin engin bilgi ve tecrübelerinizden faydalanmak isterim bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Saygılarımla [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Damlama Filtresi Ve Damlama Boruları Hakkında Görüşleriniz
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt