PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
DAMLAMA SULAMA KULLANAN ÇİFCİLERİMİZİN TAVSİYESİ VE BİLGİLERİ
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="tura30" data-source="post: 225528" data-attributes="member: 14208"><p><strong>Ynt: DAMLAMA SULAMA KULLANAN ÇİFCİLERİMİZİN TAVSİYESİ VE BİLGİLERİ</strong></p><p></p><p>ÖLÇME YAPTIM 1000LT SU TANKI 50sn DOLMAKTA</p><p> DALGICI ALIRKENDE DALGIÇCI 22.5KV LIK DALGIÇ ATDIK VE SAATDE 60 TON SU KAPASİTELİ OLDUNU DEMİŞTİ.</p><p> FİSKİYEYLE 20 FİSKİYE HER FİSKİYENİN KANADI 15 M GEÇMEKTE</p><p> FİSKİYEYİ AZALTDIM ZAMAN FİSKİYELERİ PATLATIYOR SUDAN SORUNUM YOK.</p><p> </p><p> ARAŞTIRMAM SONUCU:</p><p> SEZONLUK KONYADA 60 TL 400M</p><p> KALIN ANTALYA 80TL 400M</p><p> FİLİTRE 800DEN BAŞLAMAKTA</p><p> 1200m2 2000m GİTMEKTE</p><p> 2000M DE 400TL ETMEKTE (KALIN KULLANIRSAK)</p><p> APARATIFIYLA 500 DERSEK UYGUN GELDİ BANA </p><p> BİZİM BURDA BİR ALMANCI KULLANDI BUNDAN 10 SENE ÖNCE BİZLER DEKARINDAN 6 TON ALIRKEN O DEKARDAN 10 TON ALDI</p><p> ŞİMDİ İSE BIRAKTI NİYEMİ ALMANCI YA ....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tura30, post: 225528, member: 14208"] [b]Ynt: DAMLAMA SULAMA KULLANAN ÇİFCİLERİMİZİN TAVSİYESİ VE BİLGİLERİ[/b] ÖLÇME YAPTIM 1000LT SU TANKI 50sn DOLMAKTA DALGICI ALIRKENDE DALGIÇCI 22.5KV LIK DALGIÇ ATDIK VE SAATDE 60 TON SU KAPASİTELİ OLDUNU DEMİŞTİ. FİSKİYEYLE 20 FİSKİYE HER FİSKİYENİN KANADI 15 M GEÇMEKTE FİSKİYEYİ AZALTDIM ZAMAN FİSKİYELERİ PATLATIYOR SUDAN SORUNUM YOK. ARAŞTIRMAM SONUCU: SEZONLUK KONYADA 60 TL 400M KALIN ANTALYA 80TL 400M FİLİTRE 800DEN BAŞLAMAKTA 1200m2 2000m GİTMEKTE 2000M DE 400TL ETMEKTE (KALIN KULLANIRSAK) APARATIFIYLA 500 DERSEK UYGUN GELDİ BANA BİZİM BURDA BİR ALMANCI KULLANDI BUNDAN 10 SENE ÖNCE BİZLER DEKARINDAN 6 TON ALIRKEN O DEKARDAN 10 TON ALDI ŞİMDİ İSE BIRAKTI NİYEMİ ALMANCI YA .... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
DAMLAMA SULAMA KULLANAN ÇİFCİLERİMİZİN TAVSİYESİ VE BİLGİLERİ
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt