PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Hayvan Hastalıkları
Danalarda öksürük
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Ağır Abi" data-source="post: 947911" data-attributes="member: 168"><p><strong>Ynt: Danalarda öksürük</strong></p><p></p><p>hacı mehmet yine yarama tuz bastınız 15 gün önce 10 15 dana aldık kapalı ahırda idiler gelince boşa saldık sabaha kadar koşturdular tabiki terlediler üzerine su derken şifayı kaptılar hepsi yogun bakımlık oldu konya fuarına bi karış sakalla gitmişim orada önerdigin aşıyı hemen getirttim bazıları öksürmeyi kesti bir kaçında hala devam ediyor hatta düvelerede bulaştı onlarda ara ara öksürüyor piramisin la baytiril ve brovit b devam ettim hala öksürme var aşıyı yapınca 15 gün beklememi söylediler daha geçmezse ne tavsiye edersiniz not kendi hesabımdan yazamadım hasanın bilgi sayarından yazıyorun ben bilgi sayarın düğmelerine basarken yine bozdum cahilligin gözü kör olsun</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ağır Abi, post: 947911, member: 168"] [b]Ynt: Danalarda öksürük[/b] hacı mehmet yine yarama tuz bastınız 15 gün önce 10 15 dana aldık kapalı ahırda idiler gelince boşa saldık sabaha kadar koşturdular tabiki terlediler üzerine su derken şifayı kaptılar hepsi yogun bakımlık oldu konya fuarına bi karış sakalla gitmişim orada önerdigin aşıyı hemen getirttim bazıları öksürmeyi kesti bir kaçında hala devam ediyor hatta düvelerede bulaştı onlarda ara ara öksürüyor piramisin la baytiril ve brovit b devam ettim hala öksürme var aşıyı yapınca 15 gün beklememi söylediler daha geçmezse ne tavsiye edersiniz not kendi hesabımdan yazamadım hasanın bilgi sayarından yazıyorun ben bilgi sayarın düğmelerine basarken yine bozdum cahilligin gözü kör olsun [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Hayvan Hastalıkları
Danalarda öksürük
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt