PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Dane lik Mısır Ekimi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="omeryucel" data-source="post: 415455" data-attributes="member: 28969"><p><strong>Ynt: Dane lik Mısır Ekimi</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Dane olarak ürün yelpazesi çok çeşitlilik göstermekte.May ın prestige si şu sıralar çok tutulmakta.Piooner verim olarak biraz düşük kalıyor.Bu senenin sürprizi Golden West in Jeta Poly si oldu.20 22 çevre sırası 50 den aşağı düşmeyen uzunluk sırası var.Bakalım hasat ve kuruma durumu nasıl olacak.</p><p>Slaj olarak üç çeşidin ekimini kendim yaptım Truva, May 9292 ve Dekalb 955. Truva gerçekten müthiş boy yapıyor 4 metre boyu kendim ölçtüm.Ama kalınlık olarak biraz zayıf.slaj kalitesi on numara.Bundan sonra tamamen truva ekimi yapacağım.May da truva kadar olmasa da güzel bir çeşit.955 resmen hayal kırıklığı yaşattı bende.İlk suyunu mecburen sıra beklemek yüzünden geç verebildim.Yaprakları yanmıştı biraz.ama diğer sularını haftası gelince verdim.2 2.5 metre anca boy yaptı.Verim açısından truvada tek hatam sıra arası mesafeyi fazla bırakmış olmam.Seneye 12.5 cm den ekim yapacağım. Aynı mesafeden 1 tane kalın mısır olacağına iki tane olsun ince olsun daha iyi olur.Bu tespit yalnızca slaj için geçerlidir.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="omeryucel, post: 415455, member: 28969"] [b]Ynt: Dane lik Mısır Ekimi[/b] Dane olarak ürün yelpazesi çok çeşitlilik göstermekte.May ın prestige si şu sıralar çok tutulmakta.Piooner verim olarak biraz düşük kalıyor.Bu senenin sürprizi Golden West in Jeta Poly si oldu.20 22 çevre sırası 50 den aşağı düşmeyen uzunluk sırası var.Bakalım hasat ve kuruma durumu nasıl olacak. Slaj olarak üç çeşidin ekimini kendim yaptım Truva, May 9292 ve Dekalb 955. Truva gerçekten müthiş boy yapıyor 4 metre boyu kendim ölçtüm.Ama kalınlık olarak biraz zayıf.slaj kalitesi on numara.Bundan sonra tamamen truva ekimi yapacağım.May da truva kadar olmasa da güzel bir çeşit.955 resmen hayal kırıklığı yaşattı bende.İlk suyunu mecburen sıra beklemek yüzünden geç verebildim.Yaprakları yanmıştı biraz.ama diğer sularını haftası gelince verdim.2 2.5 metre anca boy yaptı.Verim açısından truvada tek hatam sıra arası mesafeyi fazla bırakmış olmam.Seneye 12.5 cm den ekim yapacağım. Aynı mesafeden 1 tane kalın mısır olacağına iki tane olsun ince olsun daha iyi olur.Bu tespit yalnızca slaj için geçerlidir. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Dane lik Mısır Ekimi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt