PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Danişmak istiyorum.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="stulu" data-source="post: 713661" data-attributes="member: 20378"><p><strong>Ynt: Danişmak istiyorum.</strong></p><p></p><p>Bence ucundan az başla sen zamanla doğruyu bulursun. Herkesin mekanı ve ortamı farklı, köy deyince herkesin aklına kendi köyü geliyor. Eğer dürüst çalışırsan, başkasının malına göz dikmezsen, tevekkül edersen hiç bir şeyden zarar etmezsin. Her işten de kar edilmez. Bazen yapılan en büyük kar çok büyük bir hatadır. Eğer Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde bir dekar tarlayı 200 liraya sürdüren yer varsa ben öğretmenliği bırakıp, traktörü alıp oraya geliyorum. Yılda 12 ay çalışıp otuz bin lira para kazanacağıma en kötü şartlarda 5 günde 150 dönüm yer sürer 360 gün yatarım.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="stulu, post: 713661, member: 20378"] [b]Ynt: Danişmak istiyorum.[/b] Bence ucundan az başla sen zamanla doğruyu bulursun. Herkesin mekanı ve ortamı farklı, köy deyince herkesin aklına kendi köyü geliyor. Eğer dürüst çalışırsan, başkasının malına göz dikmezsen, tevekkül edersen hiç bir şeyden zarar etmezsin. Her işten de kar edilmez. Bazen yapılan en büyük kar çok büyük bir hatadır. Eğer Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde bir dekar tarlayı 200 liraya sürdüren yer varsa ben öğretmenliği bırakıp, traktörü alıp oraya geliyorum. Yılda 12 ay çalışıp otuz bin lira para kazanacağıma en kötü şartlarda 5 günde 150 dönüm yer sürer 360 gün yatarım. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Danişmak istiyorum.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt