PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Gübreleme ve Bitki Besleme
Dap Küpre fiyatı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="toztoprak" data-source="post: 1244706" data-attributes="member: 59451"><p>7,35 görmedi, 7,09 oldu</p><p></p><p>1 gün 6,89-7,00 fiyatlandı 13 Ağustos</p><p></p><p></p><p>merak etme dap ın tonu 421 dolar dünya borsalarında</p><p></p><p>5,75 çarpı 421 eşittir 2420 Tl yapar</p><p></p><p>hem hammadde alırsında gübrenin yüzde yüzü hammadde değildir, misal dap ın %46 sı hammadde, %18 azot, geri kalanı dolgu maddesi, yani bildiğin toprak...sana göre dolgu maddesi ve diğer girdiler dolar kadar artıyor...</p><p></p><p>işçilik desen dolar gibi artmadı, elektrik desen dolar gibi artmadı, akaryakıtada dolar gibi zam yapılmadı malum yansıtmadılar cümle alem biliyor, o zaman niye ürün fiyatını doların artışı ile birebir yapanları savunuyorsun, kafadan herkes yapar bunu ama iş hesaba gelince neden borsalarda dap fiyatı an itibarı ile 421 dolar...</p><p></p><p></p><p> sen hammadde alıyorum diyerek ürüne doların artışına paralel birebir zam yapmaya kalkan fırsatçı kafayı bana kesinlikle savunamazsın, bu işleri geçeceksin...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="toztoprak, post: 1244706, member: 59451"] 7,35 görmedi, 7,09 oldu 1 gün 6,89-7,00 fiyatlandı 13 Ağustos merak etme dap ın tonu 421 dolar dünya borsalarında 5,75 çarpı 421 eşittir 2420 Tl yapar hem hammadde alırsında gübrenin yüzde yüzü hammadde değildir, misal dap ın %46 sı hammadde, %18 azot, geri kalanı dolgu maddesi, yani bildiğin toprak...sana göre dolgu maddesi ve diğer girdiler dolar kadar artıyor... işçilik desen dolar gibi artmadı, elektrik desen dolar gibi artmadı, akaryakıtada dolar gibi zam yapılmadı malum yansıtmadılar cümle alem biliyor, o zaman niye ürün fiyatını doların artışı ile birebir yapanları savunuyorsun, kafadan herkes yapar bunu ama iş hesaba gelince neden borsalarda dap fiyatı an itibarı ile 421 dolar... sen hammadde alıyorum diyerek ürüne doların artışına paralel birebir zam yapmaya kalkan fırsatçı kafayı bana kesinlikle savunamazsın, bu işleri geçeceksin... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Gübreleme ve Bitki Besleme
Dap Küpre fiyatı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt