PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Gübreleme ve Bitki Besleme
Dap Küpre fiyatı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="toztoprak" data-source="post: 1245293" data-attributes="member: 59451"><p>ben işin siyaseti için yazmıyorum, başka ülkede fabrika nasıl verimli çalışıyorda 421 dolara gübre yapıyorsa, buradada verimli çalışacak olan siyasiler değil, fabrikanın müdüründen işçisine kadar hepsi verimli olmak zorundak, dünya ile aynı fyatlara yapabilsin, çünkü dünyanın her yeri dolarlan alıyor hammaddeyi her yer hammaddeye aynı parayı veriyor ama nasıl oluyorda senden ucuza yapıyor ürünü? mesele burada...madem yapamıyor ben istihdam edilmesi taraftarı değilim, gitsin yapabileceği işleri yapsın herkes...elektrik ulaşım işçi ücretleri merak etme senin ülkenden kat kat fazla veriliyor başka yerde ve ynede dünya fiyatlarına uyuluyor, burada bayi karı dediğin şeyi ele almak lazım daha çok, fabrika satış fiyatı uluslar arası piyasalala birebir örtüşmeli, gerekirse ana bayi tali bayi gibi aptalca uygulamalar kaldırılmalı vs..vs...</p><p></p><p>yazacak çok şey var, bütün mesele bu işi yapacaklarmı yapmayacaklarmı, topu siyasilere her gün atamazsın, işi yapmak gerek...yoksa çiftçinin girdisi yukarı gidiyor zaten sefilleri oynuyor tarım sektörü...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="toztoprak, post: 1245293, member: 59451"] ben işin siyaseti için yazmıyorum, başka ülkede fabrika nasıl verimli çalışıyorda 421 dolara gübre yapıyorsa, buradada verimli çalışacak olan siyasiler değil, fabrikanın müdüründen işçisine kadar hepsi verimli olmak zorundak, dünya ile aynı fyatlara yapabilsin, çünkü dünyanın her yeri dolarlan alıyor hammaddeyi her yer hammaddeye aynı parayı veriyor ama nasıl oluyorda senden ucuza yapıyor ürünü? mesele burada...madem yapamıyor ben istihdam edilmesi taraftarı değilim, gitsin yapabileceği işleri yapsın herkes...elektrik ulaşım işçi ücretleri merak etme senin ülkenden kat kat fazla veriliyor başka yerde ve ynede dünya fiyatlarına uyuluyor, burada bayi karı dediğin şeyi ele almak lazım daha çok, fabrika satış fiyatı uluslar arası piyasalala birebir örtüşmeli, gerekirse ana bayi tali bayi gibi aptalca uygulamalar kaldırılmalı vs..vs... yazacak çok şey var, bütün mesele bu işi yapacaklarmı yapmayacaklarmı, topu siyasilere her gün atamazsın, işi yapmak gerek...yoksa çiftçinin girdisi yukarı gidiyor zaten sefilleri oynuyor tarım sektörü... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Gübreleme ve Bitki Besleme
Dap Küpre fiyatı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt