PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
debriyaja basmadan vites değiştirme
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="td 100d" data-source="post: 732306" data-attributes="member: 47763"><p>köye samancilar gelmiş 2013 model td 65 ile debriyaja basmadan vites değiştiriyormuş nasil oluyor diye sormuş arkadaş devrini buldurursan gerçer demiş yani 1.vitesle 15-16 gazi verip sonra gazi birakiyorsun debriyajla uğraşmadan 2. vitese takiyon yeniler senkromeçli olduğu için kolay geçiyo ama sen gidip 10 gazda iken gazi birakip da vites büyültürsen geçmez hatta ses bile yapar 0 traktör bile olsa ben ilk başta vitesler bozulur dedim ama bazen öyle yapiyom </p><p> MF ile küçük bi rampa çikiyordum 3 . vites ile yavaşladim motor zorlamaya başladi sonra 2 ye taktim kolay geçti sonra 2. viteste de zorlamaya başladi 1. vitese taktim yine zorluyordu ki debriyaja basmadan boşa aldim geri kaçacakti ki tam o ara vitesi R ye ÇAT edene bi taktim bi hopladi traktör debriyaja basmadan 4 kere vites değişmiştim ;D üniversalla ara sira takiyordum NH ile bi kere bunun vites ses yapmaz dedim 2 nin 3 ile 10 gazda giderken gazi birakip 4 de takiyim dedim gajj etti sonra debriyaja bastim geçirdim eğer samancininda dediği gibi devrini buldurursan kolayca geçiyor aksini yaparsan 2012 model Td bile ses yapiyor Samanci hatta demiş ki debriyaj balatasina da faydasi oluyor yani balata hemen bitmiyor demiş </p><p>Not: Sadece ilk kalkişta debriyaja basmalisiniz yoksa ya geçmez yada eski traktörse çatir çutur ses le karşi karşiya kalabilirsiniz ;D zuha-*-s zuha-*-s</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="td 100d, post: 732306, member: 47763"] köye samancilar gelmiş 2013 model td 65 ile debriyaja basmadan vites değiştiriyormuş nasil oluyor diye sormuş arkadaş devrini buldurursan gerçer demiş yani 1.vitesle 15-16 gazi verip sonra gazi birakiyorsun debriyajla uğraşmadan 2. vitese takiyon yeniler senkromeçli olduğu için kolay geçiyo ama sen gidip 10 gazda iken gazi birakip da vites büyültürsen geçmez hatta ses bile yapar 0 traktör bile olsa ben ilk başta vitesler bozulur dedim ama bazen öyle yapiyom MF ile küçük bi rampa çikiyordum 3 . vites ile yavaşladim motor zorlamaya başladi sonra 2 ye taktim kolay geçti sonra 2. viteste de zorlamaya başladi 1. vitese taktim yine zorluyordu ki debriyaja basmadan boşa aldim geri kaçacakti ki tam o ara vitesi R ye ÇAT edene bi taktim bi hopladi traktör debriyaja basmadan 4 kere vites değişmiştim ;D üniversalla ara sira takiyordum NH ile bi kere bunun vites ses yapmaz dedim 2 nin 3 ile 10 gazda giderken gazi birakip 4 de takiyim dedim gajj etti sonra debriyaja bastim geçirdim eğer samancininda dediği gibi devrini buldurursan kolayca geçiyor aksini yaparsan 2012 model Td bile ses yapiyor Samanci hatta demiş ki debriyaj balatasina da faydasi oluyor yani balata hemen bitmiyor demiş Not: Sadece ilk kalkişta debriyaja basmalisiniz yoksa ya geçmez yada eski traktörse çatir çutur ses le karşi karşiya kalabilirsiniz ;D zuha-*-s zuha-*-s [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
debriyaja basmadan vites değiştirme
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt