PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Videolar (Alıntılar)
Deere den kubo ya misillemeler !!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="eyup reis33" data-source="post: 605557" data-attributes="member: 46081"><p><strong>Ynt: Deere den kubo ya misillemeler !!</strong></p><p></p><p> senin fiys ko dedgin motora 30000 saatte anahtar vurşlmadı 2004 den beri kullanıom bizm orda yergok jd sen neye fiyosko diyon turboyu en iyie serisi ceviriyor bizim orda yakıt denemesi yaptılar </p><p></p><p>5050e vs tt50</p><p></p><p></p><p>1000lt agrotek turboda tt50 2ltlik mazot surumda 600 lt su artırdı 2lt mazotu bitirdi </p><p></p><p></p><p>jon dere 1000lt agrotek te suarturma dı 1000ltyi bitir di 1.5 lt mazot yaktı</p><p></p><p>sen bilmeden konusuon sen apbakalım kubo da tümoda vea hattat new hollanda duble gaz ileri giderken geri cekmeyi ne oluyor ben denedim tt55 direk sonuverdi condere 5050e de enseri 3 de gaz vemrden kalkıyor bikere adamlar 50 bg motora tam sekromencli sanzıman koymuslar</p><p></p><p>bir jcb kepcenin dakkada bastıgı hidrolik debi 101 lt 5050 e nin bastıgı hidrolik debi 71 lt senin o tt50 mıs hattat mıs erkuntmus hidrolik debi 23 24 lt sen ne konusuon ya ben enagır işte kullanıom 3 tane john derem var 5065e milenyo75f ve5080gf suana kadar hepsi cvnavar gibi bizim orda yer gok jd servis arıza için gelmyor 250 saat 500saat rutin bakımlar için geliyor ve ben en agır işte kullanıom ve servislerim baii miz cok ii hizmet veiror siz johndereyi karlıyosunuz ama karalnacak marka deil hele hele e serisi asla karlanacak bir motor deil............</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="eyup reis33, post: 605557, member: 46081"] [b]Ynt: Deere den kubo ya misillemeler !![/b] senin fiys ko dedgin motora 30000 saatte anahtar vurşlmadı 2004 den beri kullanıom bizm orda yergok jd sen neye fiyosko diyon turboyu en iyie serisi ceviriyor bizim orda yakıt denemesi yaptılar 5050e vs tt50 1000lt agrotek turboda tt50 2ltlik mazot surumda 600 lt su artırdı 2lt mazotu bitirdi jon dere 1000lt agrotek te suarturma dı 1000ltyi bitir di 1.5 lt mazot yaktı sen bilmeden konusuon sen apbakalım kubo da tümoda vea hattat new hollanda duble gaz ileri giderken geri cekmeyi ne oluyor ben denedim tt55 direk sonuverdi condere 5050e de enseri 3 de gaz vemrden kalkıyor bikere adamlar 50 bg motora tam sekromencli sanzıman koymuslar bir jcb kepcenin dakkada bastıgı hidrolik debi 101 lt 5050 e nin bastıgı hidrolik debi 71 lt senin o tt50 mıs hattat mıs erkuntmus hidrolik debi 23 24 lt sen ne konusuon ya ben enagır işte kullanıom 3 tane john derem var 5065e milenyo75f ve5080gf suana kadar hepsi cvnavar gibi bizim orda yer gok jd servis arıza için gelmyor 250 saat 500saat rutin bakımlar için geliyor ve ben en agır işte kullanıom ve servislerim baii miz cok ii hizmet veiror siz johndereyi karlıyosunuz ama karalnacak marka deil hele hele e serisi asla karlanacak bir motor deil............ [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Videolar (Alıntılar)
Deere den kubo ya misillemeler !!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt