PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Videolar (Alıntılar)
Deere den kubo ya misillemeler !!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="eyup reis33" data-source="post: 633706" data-attributes="member: 46081"><p><strong>Ynt: Deere den kubo ya misillemeler !!</strong></p><p></p><p>yaw gardasim ne bu 5e dusmanligi bea ben mersindeki ilk 5403 aldim 7000 saat enn agir iste calistirdim bir yerine anahtar degmedi tekirdaginda 30000 saat te 5403 gordum yok sanzimani zayifmis nerde zayif 9 3 olmasi biryandan iyi bile hem sinifda ne tt lerde TAM SENKROMENCLİ sanziman var ne baskasinda kusura bakmayinda kullanmadan karaliyorsunuz 5065e var bende bag a gir vur 9 lu patlatmayi arkana bakma bizim koyde 40 tane jd var biri sanzimandan ariza vermedi sanzimani saglam hidrolikine zayif diyorsunuz ben 6ton yuku romokttan cok ama cok az gaz vererek kaldiriyorum ve sunuda diyim bu makine nin sanzimani zayif olsa duble gaz ileri giderken aninda geri cektinizde geri gitmez tt de ayni hareketi yaptim sondu yani kisacasi ben 2004 den beri jd kullaniyorum. kullandigim icin soyluyorum ama siz kullanmadan yok sanzimani zayif yok hidroligi yetersiz kim ne dersr desin KARDAS kimseye allaha sukur yalan borcum yok 2004 denberi jd kullanirim ne hidroliginden ne sanzimanin dan cidi bir sorun almadim bu fanatiklik deil benim kendi kullanim tecrubelrimdir saygilarimla...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="eyup reis33, post: 633706, member: 46081"] [b]Ynt: Deere den kubo ya misillemeler !![/b] yaw gardasim ne bu 5e dusmanligi bea ben mersindeki ilk 5403 aldim 7000 saat enn agir iste calistirdim bir yerine anahtar degmedi tekirdaginda 30000 saat te 5403 gordum yok sanzimani zayifmis nerde zayif 9 3 olmasi biryandan iyi bile hem sinifda ne tt lerde TAM SENKROMENCLİ sanziman var ne baskasinda kusura bakmayinda kullanmadan karaliyorsunuz 5065e var bende bag a gir vur 9 lu patlatmayi arkana bakma bizim koyde 40 tane jd var biri sanzimandan ariza vermedi sanzimani saglam hidrolikine zayif diyorsunuz ben 6ton yuku romokttan cok ama cok az gaz vererek kaldiriyorum ve sunuda diyim bu makine nin sanzimani zayif olsa duble gaz ileri giderken aninda geri cektinizde geri gitmez tt de ayni hareketi yaptim sondu yani kisacasi ben 2004 den beri jd kullaniyorum. kullandigim icin soyluyorum ama siz kullanmadan yok sanzimani zayif yok hidroligi yetersiz kim ne dersr desin KARDAS kimseye allaha sukur yalan borcum yok 2004 denberi jd kullanirim ne hidroliginden ne sanzimanin dan cidi bir sorun almadim bu fanatiklik deil benim kendi kullanim tecrubelrimdir saygilarimla... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Videolar (Alıntılar)
Deere den kubo ya misillemeler !!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt