PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Videolar (Alıntılar)
Deere den kubo ya misillemeler !!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="eyup reis33" data-source="post: 634058" data-attributes="member: 46081"><p><strong>Ynt: Deere den kubo ya misillemeler !!</strong></p><p></p><p>sanzımanı zayıf oyu buyu zayıf diorsun kardesim ama benim mortor mu ozel uretim anamadım 5403 ü 7000 saat en agir şekilde kullandım diyom sanzıman arıza sı ne yag kacagı.neresi zayıf.ayıp yaw tm eksigi olur ama yok arası burası zayıf deyip de karlarsan olmaz gelin tarsus sarıveli koyune makinem orda doke bilen doksun sanzımanı da tam senkromenclidir nh erkunta sanzıman acaba tam senlromenclimi diye merak ediyor ve senın 3.85 ile 5e 3 pistonu karsılastırman yanlış.segmanına gore karsılastır ve sunuda diyim İSİMDE VERİYORUM akdemirler var tarsuular 4000 donume yakın arazileri var 4 tane 3.85 leri vardı 4ünüde satıp john deere 5105m aldılar hatta o 4 3.85 in ikisi suan baiide duruyor. yakıt olarak 105 3.85 den az yakıyor diyor kullanlar ve 2. elinide gorduk baii 2 senede 4 motordan 2 sini satabildi.sen simdi 3.85 i,le 5085m yi karsılastıracan 5e serisi karsılastırmak mantıksız </p><p></p><p>kullanan benim kardes ne hidroliginden sikayetim var ne cekişinden ne yakıtından sikayetim var ataların sozu doğruymus meyve veren ağacı taşlarlar...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="eyup reis33, post: 634058, member: 46081"] [b]Ynt: Deere den kubo ya misillemeler !![/b] sanzımanı zayıf oyu buyu zayıf diorsun kardesim ama benim mortor mu ozel uretim anamadım 5403 ü 7000 saat en agir şekilde kullandım diyom sanzıman arıza sı ne yag kacagı.neresi zayıf.ayıp yaw tm eksigi olur ama yok arası burası zayıf deyip de karlarsan olmaz gelin tarsus sarıveli koyune makinem orda doke bilen doksun sanzımanı da tam senkromenclidir nh erkunta sanzıman acaba tam senlromenclimi diye merak ediyor ve senın 3.85 ile 5e 3 pistonu karsılastırman yanlış.segmanına gore karsılastır ve sunuda diyim İSİMDE VERİYORUM akdemirler var tarsuular 4000 donume yakın arazileri var 4 tane 3.85 leri vardı 4ünüde satıp john deere 5105m aldılar hatta o 4 3.85 in ikisi suan baiide duruyor. yakıt olarak 105 3.85 den az yakıyor diyor kullanlar ve 2. elinide gorduk baii 2 senede 4 motordan 2 sini satabildi.sen simdi 3.85 i,le 5085m yi karsılastıracan 5e serisi karsılastırmak mantıksız kullanan benim kardes ne hidroliginden sikayetim var ne cekişinden ne yakıtından sikayetim var ataların sozu doğruymus meyve veren ağacı taşlarlar... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Videolar (Alıntılar)
Deere den kubo ya misillemeler !!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt