PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Videolar (Alıntılar)
Deere den kubo ya misillemeler !!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="baba540" data-source="post: 634304" data-attributes="member: 21790"><p><strong>Ynt: Deere den kubo ya misillemeler !!</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>işimiz çok az.az derken senede 25-30 dönüm bir bahçenin ilaçlamasını ve bahçeden köye meyve çekmede yani nakliyede bize traktör gerekiyor.haricinde traktörlük bir işimiz yok.senede maksimun 150 saat yaparım.aslında yeni aldığım jhondere bile bana fazla.ama işte 4x4 olması birde yeni olması masrafsız ve ömürlük olmasından dolayı bir kere alalım unutalım borcunu evel ALLAH öderiz dedik ve kredili aldık.zaman ne gösterir bilemem ama bu traktör benim çocuklarımı bile eskitir inş.bu arada kubato kalitesini sadece bir kere bile incelemeyle direk anladım zaten.yani onu çok tartışmaya gerek bile yok ama işte TÜRKİYE de 50 beygir traktörlerin 3 aşağı 5 yukarı bir fiyatı var.yani TÜRKİYE ye geldiğinde bugün 50 binin üstüne olursa satılır ama çok fazla satılmaz.fiyatlada rekabet etmesi gerekiyor.işte iş fiyat rekabetine kaldımı da bu sefer de yok oturağı deyişiyor , yok lastiğin markası deyişiyor ,falan.</p><p></p><p>doğan bey kardeşim konuyu dağıtmayalım tamam da arkadaşımızın sorusuna yinede bildiğin kadar bir cvp versen makbül olurdu.şahsen bende kubatonun 50 serisini merak edenlerdenim.sırf bunun için konu açmaya sanırım gerek yok.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="baba540, post: 634304, member: 21790"] [b]Ynt: Deere den kubo ya misillemeler !![/b] işimiz çok az.az derken senede 25-30 dönüm bir bahçenin ilaçlamasını ve bahçeden köye meyve çekmede yani nakliyede bize traktör gerekiyor.haricinde traktörlük bir işimiz yok.senede maksimun 150 saat yaparım.aslında yeni aldığım jhondere bile bana fazla.ama işte 4x4 olması birde yeni olması masrafsız ve ömürlük olmasından dolayı bir kere alalım unutalım borcunu evel ALLAH öderiz dedik ve kredili aldık.zaman ne gösterir bilemem ama bu traktör benim çocuklarımı bile eskitir inş.bu arada kubato kalitesini sadece bir kere bile incelemeyle direk anladım zaten.yani onu çok tartışmaya gerek bile yok ama işte TÜRKİYE de 50 beygir traktörlerin 3 aşağı 5 yukarı bir fiyatı var.yani TÜRKİYE ye geldiğinde bugün 50 binin üstüne olursa satılır ama çok fazla satılmaz.fiyatlada rekabet etmesi gerekiyor.işte iş fiyat rekabetine kaldımı da bu sefer de yok oturağı deyişiyor , yok lastiğin markası deyişiyor ,falan. doğan bey kardeşim konuyu dağıtmayalım tamam da arkadaşımızın sorusuna yinede bildiğin kadar bir cvp versen makbül olurdu.şahsen bende kubatonun 50 serisini merak edenlerdenim.sırf bunun için konu açmaya sanırım gerek yok. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Videolar (Alıntılar)
Deere den kubo ya misillemeler !!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt