PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Videolar (Alıntılar)
Deere den kubo ya misillemeler !!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="baba540" data-source="post: 634399" data-attributes="member: 21790"><p><strong>Ynt: Deere den kubo ya misillemeler !!</strong></p><p></p><p></p><p>bir merhaba demek için aradığınız da jhonderenin genel müdürüne kadar ulaşamamanız tabiki normal bir durum , ayrıca böyle olması da jhonderenin kötü , kubatonun iyi olduğunu göstermez bence.şuan kubato TÜRKİYE de jhonderenin kaçta kaçı kadar satış yapmıştır ve kaç yıldır vardır.hatta dünyada bu rakamlar nasıldır bunada bakmak lazım.ayrıca özel deyilse jhonderede sizi amerikalalara kadar mail attırarak çözülmeyen meseleniz neymiş merak ettim.sonuçta bende bir jhondere sahibiyim ve ilerde beni nasıl süprizler bekliyor bilmek istemem sanırım hakkım.forumda bazı mesajlar görüyorum ki jhondere sanki çok kötü ve en son alınacak makine.hatta bazı mesajları toplar bir araya getirirsek bir karalama kampanyası bile diyebiliriz.kullananlardan sorun nerdeyse yok.tüm formu yedim içtim nerdeyse kullanıcılarından bir şikayet yok , ama nedense şikayetler hep kullanmayanlardan.bu arada kubato konusuna tekrar değinmek istiyorum.50 serisi TÜRKİYE ye geldiğinde ilk inceleyenlerden biri ben olacağım kuşkusuz.çünkü gerçekten beğendiğim markaların bir kaçından biri.saygılar.ayrıca sizin bayinizle veya servisiniz ile bir sorun yaşamışlığınız olabilir ama kesinlikle bunu tüm jhondere markasına mal etmek bence kesinlikle yanlış.şahsen bende aynı konulardan dolayı çok memnunum.ilgi alaka ve sorduğum sorulara çok net cvplar alabiliyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="baba540, post: 634399, member: 21790"] [b]Ynt: Deere den kubo ya misillemeler !![/b] bir merhaba demek için aradığınız da jhonderenin genel müdürüne kadar ulaşamamanız tabiki normal bir durum , ayrıca böyle olması da jhonderenin kötü , kubatonun iyi olduğunu göstermez bence.şuan kubato TÜRKİYE de jhonderenin kaçta kaçı kadar satış yapmıştır ve kaç yıldır vardır.hatta dünyada bu rakamlar nasıldır bunada bakmak lazım.ayrıca özel deyilse jhonderede sizi amerikalalara kadar mail attırarak çözülmeyen meseleniz neymiş merak ettim.sonuçta bende bir jhondere sahibiyim ve ilerde beni nasıl süprizler bekliyor bilmek istemem sanırım hakkım.forumda bazı mesajlar görüyorum ki jhondere sanki çok kötü ve en son alınacak makine.hatta bazı mesajları toplar bir araya getirirsek bir karalama kampanyası bile diyebiliriz.kullananlardan sorun nerdeyse yok.tüm formu yedim içtim nerdeyse kullanıcılarından bir şikayet yok , ama nedense şikayetler hep kullanmayanlardan.bu arada kubato konusuna tekrar değinmek istiyorum.50 serisi TÜRKİYE ye geldiğinde ilk inceleyenlerden biri ben olacağım kuşkusuz.çünkü gerçekten beğendiğim markaların bir kaçından biri.saygılar.ayrıca sizin bayinizle veya servisiniz ile bir sorun yaşamışlığınız olabilir ama kesinlikle bunu tüm jhondere markasına mal etmek bence kesinlikle yanlış.şahsen bende aynı konulardan dolayı çok memnunum.ilgi alaka ve sorduğum sorulara çok net cvplar alabiliyorum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Videolar (Alıntılar)
Deere den kubo ya misillemeler !!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt