PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
DEFRANSİYEL KİLİDİ YARDIM
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="tatarsedat" data-source="post: 807029" data-attributes="member: 50147"><p>Merhaba arkadaşlar </p><p>Bugün bahceye bi kaz ayağı çekeyim dedim ve bahçeye giriyim derker motor alt zemin yaşmış battı, baya bi uğraştım; bu esnada da defransiyel kilidine bastım. Bi ara bi çatırtı geldi öylece kaldı baktım çıkmayacak başka bi traktör çağırıp geri geri çektirerek kurtuldum.</p><p>Düze çıkınca baktım kilit ayağı kalkmamış. elimle çektim gelmedi akrabam bi ustayı aradım ileri geri gidince kendi bırakır dedi yaptım yine olmadı, başka bi ustayı aradım kilit basılı iken direksiyonu çevirdinmi dedi bende evet deyince içindeki pimi kırmıştır elinle çek gelir dedi nolcak dedim eğer kullanıcaksan kovan açılıp pim değişecek dedi. neyse köye kadar gittim elimle tekrar çektim eski yerine geldi ama tekrar basmaya korktum.</p><p>başına gelen varsa bu kilit direksiyon çevrili iken basılmazmış neden ayrıca bu hali ile başımıza bi iş açarmı acaba. Yapsakmı diycem ama sağ taraf kovan sökülecek uğraştıracak anlaşılan, napıyım?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tatarsedat, post: 807029, member: 50147"] Merhaba arkadaşlar Bugün bahceye bi kaz ayağı çekeyim dedim ve bahçeye giriyim derker motor alt zemin yaşmış battı, baya bi uğraştım; bu esnada da defransiyel kilidine bastım. Bi ara bi çatırtı geldi öylece kaldı baktım çıkmayacak başka bi traktör çağırıp geri geri çektirerek kurtuldum. Düze çıkınca baktım kilit ayağı kalkmamış. elimle çektim gelmedi akrabam bi ustayı aradım ileri geri gidince kendi bırakır dedi yaptım yine olmadı, başka bi ustayı aradım kilit basılı iken direksiyonu çevirdinmi dedi bende evet deyince içindeki pimi kırmıştır elinle çek gelir dedi nolcak dedim eğer kullanıcaksan kovan açılıp pim değişecek dedi. neyse köye kadar gittim elimle tekrar çektim eski yerine geldi ama tekrar basmaya korktum. başına gelen varsa bu kilit direksiyon çevrili iken basılmazmış neden ayrıca bu hali ile başımıza bi iş açarmı acaba. Yapsakmı diycem ama sağ taraf kovan sökülecek uğraştıracak anlaşılan, napıyım? [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
DEFRANSİYEL KİLİDİ YARDIM
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt