PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Oyunları
Farming Simulator Serileri
Farming Simulator 17
Yamalar
Römork - Ekipman
Defransiyel sistemli romork
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="kubilay 85" data-source="post: 1149547" data-attributes="member: 57042"><p>kusura bakmayin burasi bir tartisma oturumuysa eger ben bu dusunceyi pek te hakli bulmuyorum</p><p></p><p>Tr deki 4x4 emekleme seruveni 90 li yillardaki sadece enjeksiyonlu tumosanlarda tecrube kazandi babalarimiz abilerimiz bizler cogu ciftciler</p><p></p><p>Ama zaman bizlere turbolu motoru gundeme gerirince asil o zaman 4x4 un her turlu yukte kullaninilicagini tecrube ettik</p><p></p><p>90 li yillar daki tumosan mantigiyla 4x4 tirmikta gubrede ilacta cok yaktirir mantigiyla yer isledik cogu zaman</p><p>Sonucta ne oldu valtralar 4x2 calisa calisa cogu keceden yag kacirdi bir coguda sadece arkayi calistirdigindan arkayi dagitti</p><p></p><p>Gunumuzde bile otomobil firmalari 4x4 cekis sistemk konusunda cekisme yasiyorlar 10 sene once mercedes ml serisinde 120km den sonra sistemi devre disi birakiyordu bmw x5 ler cok yakmasina ramen bu yuzden tutuldu </p><p></p><p>Audi neden daimi 4x4 quatro serisi cikartti 250km ile daimi cekis sagliyor nedem o arabada off tusu yok bir dusundunuz mu</p><p></p><p>Benim fikrim toprak isleme aletleriyle tarlaya girdigimizde isterse traktorumuz 150 hp ister 200 hp olsun belkide normal cekisten gereginden fazla kazanc saylatamasakda yakitt yasarrufu konusunda kazanc elde etmis oluruz (sadece turbolu traktorlerde)</p><p></p><p>Dusunceme saygi duyup okudugunuz icin tesekkur ederim</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kubilay 85, post: 1149547, member: 57042"] kusura bakmayin burasi bir tartisma oturumuysa eger ben bu dusunceyi pek te hakli bulmuyorum Tr deki 4x4 emekleme seruveni 90 li yillardaki sadece enjeksiyonlu tumosanlarda tecrube kazandi babalarimiz abilerimiz bizler cogu ciftciler Ama zaman bizlere turbolu motoru gundeme gerirince asil o zaman 4x4 un her turlu yukte kullaninilicagini tecrube ettik 90 li yillar daki tumosan mantigiyla 4x4 tirmikta gubrede ilacta cok yaktirir mantigiyla yer isledik cogu zaman Sonucta ne oldu valtralar 4x2 calisa calisa cogu keceden yag kacirdi bir coguda sadece arkayi calistirdigindan arkayi dagitti Gunumuzde bile otomobil firmalari 4x4 cekis sistemk konusunda cekisme yasiyorlar 10 sene once mercedes ml serisinde 120km den sonra sistemi devre disi birakiyordu bmw x5 ler cok yakmasina ramen bu yuzden tutuldu Audi neden daimi 4x4 quatro serisi cikartti 250km ile daimi cekis sagliyor nedem o arabada off tusu yok bir dusundunuz mu Benim fikrim toprak isleme aletleriyle tarlaya girdigimizde isterse traktorumuz 150 hp ister 200 hp olsun belkide normal cekisten gereginden fazla kazanc saylatamasakda yakitt yasarrufu konusunda kazanc elde etmis oluruz (sadece turbolu traktorlerde) Dusunceme saygi duyup okudugunuz icin tesekkur ederim [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Oyunları
Farming Simulator Serileri
Farming Simulator 17
Yamalar
Römork - Ekipman
Defransiyel sistemli romork
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt