PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Değerli büyüklerim ve kardeşlerim bana yardım edebilir misiniz???
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="dengesiz" data-source="post: 368595" data-attributes="member: 19482"><p><strong>Ynt: Değerli büyüklerim ve kardeşlerim bana yardım edebilir misiniz???</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Arkadaşım şimdi düşündüm de goble ile yaparsan zamanını çok iyi ayarlaman lazım, yoksa toprağı çok kabartır, güneşte içindeki tavı alır kuru tarım yapılan yerde. Sen gene patlatmayı düşün derim ben gobleye göre hem derin gider hem tavı çok vermez. </p><p></p><p>Pulluk en güzeli tabiki fakat maddi sıkıntılardan bahsettiğin için ben böyle bir yöntemi düşünmüştüm. En ucuz şekilde nasıl yapılabilir diye.</p><p></p><p>Anıza ekim yapan makinalarıda bir düşünce olarak söylemiştim hani köyde birkaç kişi birleşip ortak alınabilir diye çünkü ekim alanı sıkıntısı varmış tek kişi için, ama sulak değilse tabi biraz riskli. Yukarıda bu makinayı kullanan arkadaşlar da olumsuz deneyimlerini paylaşınca yine en olabilir yöntem herhalde patlatma ile yapmak diye düşünüyorum. Tabi karar senin. Allah kolaylık versin.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="dengesiz, post: 368595, member: 19482"] [b]Ynt: Değerli büyüklerim ve kardeşlerim bana yardım edebilir misiniz???[/b] Arkadaşım şimdi düşündüm de goble ile yaparsan zamanını çok iyi ayarlaman lazım, yoksa toprağı çok kabartır, güneşte içindeki tavı alır kuru tarım yapılan yerde. Sen gene patlatmayı düşün derim ben gobleye göre hem derin gider hem tavı çok vermez. Pulluk en güzeli tabiki fakat maddi sıkıntılardan bahsettiğin için ben böyle bir yöntemi düşünmüştüm. En ucuz şekilde nasıl yapılabilir diye. Anıza ekim yapan makinalarıda bir düşünce olarak söylemiştim hani köyde birkaç kişi birleşip ortak alınabilir diye çünkü ekim alanı sıkıntısı varmış tek kişi için, ama sulak değilse tabi biraz riskli. Yukarıda bu makinayı kullanan arkadaşlar da olumsuz deneyimlerini paylaşınca yine en olabilir yöntem herhalde patlatma ile yapmak diye düşünüyorum. Tabi karar senin. Allah kolaylık versin. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Değerli büyüklerim ve kardeşlerim bana yardım edebilir misiniz???
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt