PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Diğer Tarım Ekipmanları
Değişik Bir 3 Nokta Askı Sistemi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="YUSUFTUYLUOGLU" data-source="post: 826856" data-attributes="member: 26155"><p><strong>Ynt: Değişik Bir 3 Nokta Askı Sistemi</strong></p><p></p><p>Aynen öyle yılmaz ve Ömer e katılıyorum. </p><p>Bu tasarımlar denenmiş fakat muvaffakiyet sağlanmamış.</p><p>Zuidberg dünyanın en iyilerinden en önde geleni sabit hatlar üzerine 84 cm yerleştirilmiş kollar</p><p>Ve bu ölçülere uyum sağlayan ekipmanla yıllarca hiç sorunsuz iş gücü sağlamış. </p><p>Resimdeki sisteme ekipman uydurulur ama bu </p><p>Bıçağı öküzün yanına değil öküzü bıçağın yanına götürmeye çabalamak gibi birşey bence.</p><p>bu konuda çok ayrıntılı ve önemli hususlar var ama kitap olur..</p><p>ben bu sistem üzerine çalışma yaptığım zamanlar bir arkadaşta kendi dediğini yaptı ve yukarıda görülen sabit olmayan bir sistemi yapmamı istedi 266g mf ye ..o kadar ikaza rağmen çalışmaya başladı ve iki ay bile ömrü olmadı. O kadar parada emekte boşa gitti resimleri vardı bi ara atarım. </p><p>Sabit olmayan sistem her an risktir.</p><p>arkada çeki halinde çalışan kollar ön tarafa itme için kullanılamaz ..</p><p>Bu ayaklar üzerinde yürüyen insanın elleriyle aynı güçte yürüyemeyeceği gibidir.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="YUSUFTUYLUOGLU, post: 826856, member: 26155"] [b]Ynt: Değişik Bir 3 Nokta Askı Sistemi[/b] Aynen öyle yılmaz ve Ömer e katılıyorum. Bu tasarımlar denenmiş fakat muvaffakiyet sağlanmamış. Zuidberg dünyanın en iyilerinden en önde geleni sabit hatlar üzerine 84 cm yerleştirilmiş kollar Ve bu ölçülere uyum sağlayan ekipmanla yıllarca hiç sorunsuz iş gücü sağlamış. Resimdeki sisteme ekipman uydurulur ama bu Bıçağı öküzün yanına değil öküzü bıçağın yanına götürmeye çabalamak gibi birşey bence. bu konuda çok ayrıntılı ve önemli hususlar var ama kitap olur.. ben bu sistem üzerine çalışma yaptığım zamanlar bir arkadaşta kendi dediğini yaptı ve yukarıda görülen sabit olmayan bir sistemi yapmamı istedi 266g mf ye ..o kadar ikaza rağmen çalışmaya başladı ve iki ay bile ömrü olmadı. O kadar parada emekte boşa gitti resimleri vardı bi ara atarım. Sabit olmayan sistem her an risktir. arkada çeki halinde çalışan kollar ön tarafa itme için kullanılamaz .. Bu ayaklar üzerinde yürüyen insanın elleriyle aynı güçte yürüyemeyeceği gibidir. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Diğer Tarım Ekipmanları
Değişik Bir 3 Nokta Askı Sistemi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt