PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
dekara kaç kg buğday aldınız veimler nasıl??
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ofas" data-source="post: 243859" data-attributes="member: 20560"><p><strong>Ynt: dekara kaç kg buğday aldınız veimler nasıl??</strong></p><p></p><p></p><p>İlk oluşunun sorununu yaşadım.</p><p>Gece biçilmişti tarla kamyoncuya bu buğday rus buğdayı kalitesinde o fiyata satılacak dedim. Oda sağolsın akşam biraz içmiş sabah ben borsaya geç gittim analiz alınırken rus buğdayı demiş, oradakiler bakmış bu rus değil benim önceki yıllarda sattığım buğdaylara bakıp Flamura demişler ben bunu ihaleye çıktığında anladım (Flamura vratza sınıfında olduğu için ofis ona göre fiyat veriyor) hemen müdahale ettim ve bu ahmetağa yanlışlık olmuş desemde beni dinleyen pek olmadı. 465 gibi bir fiyata gitti. İşlemi yaptırmadan umuneyi alıp labaratuvara gittim müdürüne eğer bu flamura ise tahumu satana gidip çatacam dedim bu sertifikalı sertifikamız mevcut dedim oda bize rus dedildi ama değil dedi sonra sana güveniyorum dedi ve 1 sınıf buğday diye yazdı ofis elemanına gittim fiyatı 496 ya yükseltti.</p><p>Kamyoncu ofiste bir numune alıp diğer numunelerin yanına koyduklarını ofise gelen ilk ahmet ağa olduğunu söyledi.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ofas, post: 243859, member: 20560"] [b]Ynt: dekara kaç kg buğday aldınız veimler nasıl??[/b] İlk oluşunun sorununu yaşadım. Gece biçilmişti tarla kamyoncuya bu buğday rus buğdayı kalitesinde o fiyata satılacak dedim. Oda sağolsın akşam biraz içmiş sabah ben borsaya geç gittim analiz alınırken rus buğdayı demiş, oradakiler bakmış bu rus değil benim önceki yıllarda sattığım buğdaylara bakıp Flamura demişler ben bunu ihaleye çıktığında anladım (Flamura vratza sınıfında olduğu için ofis ona göre fiyat veriyor) hemen müdahale ettim ve bu ahmetağa yanlışlık olmuş desemde beni dinleyen pek olmadı. 465 gibi bir fiyata gitti. İşlemi yaptırmadan umuneyi alıp labaratuvara gittim müdürüne eğer bu flamura ise tahumu satana gidip çatacam dedim bu sertifikalı sertifikamız mevcut dedim oda bize rus dedildi ama değil dedi sonra sana güveniyorum dedi ve 1 sınıf buğday diye yazdı ofis elemanına gittim fiyatı 496 ya yükseltti. Kamyoncu ofiste bir numune alıp diğer numunelerin yanına koyduklarını ofise gelen ilk ahmet ağa olduğunu söyledi. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
dekara kaç kg buğday aldınız veimler nasıl??
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt