PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Arıcılık
Deneme Amaçlı Doğal Alabalık Havuzum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="FatihEFE" data-source="post: 1015015" data-attributes="member: 55057"><p>yavru üretme işini çok gözünüzde büyütmeyin bence </p><p>ben sazan sağımı videolarını izleyerek yapon balıklarımı sağıp üretebildim ki japon balığı üretmesi oldukça güç bir balık çünkü yumurtasını yemesi gibi pis bir huyu var</p><p>yavru üretmedeki en büyük sorununuz yavruyu canlı tutmak olacaktır çünkü çok hassaslar</p><p>diğer bir zorluk ise boylamak olacaktır hızlı gelişenler diğerlerinin yem yemesini engelliyor ve ölüyorlar o yüzden boylarına göre ayrı tutulması gerekiyor</p><p>dediğiniz gibi restoran işi daha karlı olacaktır tabi ama masraflardan haberim yoktu yemleri bayağı pahalıymış bu kadar olmaması lazım</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="FatihEFE, post: 1015015, member: 55057"] yavru üretme işini çok gözünüzde büyütmeyin bence ben sazan sağımı videolarını izleyerek yapon balıklarımı sağıp üretebildim ki japon balığı üretmesi oldukça güç bir balık çünkü yumurtasını yemesi gibi pis bir huyu var yavru üretmedeki en büyük sorununuz yavruyu canlı tutmak olacaktır çünkü çok hassaslar diğer bir zorluk ise boylamak olacaktır hızlı gelişenler diğerlerinin yem yemesini engelliyor ve ölüyorlar o yüzden boylarına göre ayrı tutulması gerekiyor dediğiniz gibi restoran işi daha karlı olacaktır tabi ama masraflardan haberim yoktu yemleri bayağı pahalıymış bu kadar olmaması lazım [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Arıcılık
Deneme Amaçlı Doğal Alabalık Havuzum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt