PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
deney sonuçları yeni 2012
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="köylü" data-source="post: 471553" data-attributes="member: 988"><p><strong>Ynt: deney sonuçları yeni 2012</strong></p><p></p><p>var arkadaşlar kullnılmayan gurub da var.</p><p> bakın 10 gün eksi (-) dercede dondurucada tohumlar ıslatılmış bekletildi.</p><p> beyaz yani ispanyol gökçe çeşitleriyle benim nohut hastalanmayan daha sonra 3 gün oda sıcaklıgında bekletildi.sonra 7 gün dondurucuda -10 dercede bekletildi. 7 gün tekrar oda sıcaklıgında FERBNAT L kullanıldı. gökçe*ispanyol çürüdü ve koktu.</p><p> şaun deney başka bir yönetmle daha yapılıyor.</p><p> inanın çok çok dogru.</p><p> ben gübre satıcısı degilim benim için tohumum önemli bu arada sizlere şunu da söylelyeyim yakında tarım bakanlıgı bünyesinde bir birimde ortak çalışma yapacagım ve yakında açılayacagım.türkiye geneli bir iş.deyim.</p><p> bu arada bir ünüversiteylede ortak çalışma teklifi aldım.ve kabul ettim.</p><p> denylerim çalışmalarım yöntemim çok ilgi gördü.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="köylü, post: 471553, member: 988"] [b]Ynt: deney sonuçları yeni 2012[/b] var arkadaşlar kullnılmayan gurub da var. bakın 10 gün eksi (-) dercede dondurucada tohumlar ıslatılmış bekletildi. beyaz yani ispanyol gökçe çeşitleriyle benim nohut hastalanmayan daha sonra 3 gün oda sıcaklıgında bekletildi.sonra 7 gün dondurucuda -10 dercede bekletildi. 7 gün tekrar oda sıcaklıgında FERBNAT L kullanıldı. gökçe*ispanyol çürüdü ve koktu. şaun deney başka bir yönetmle daha yapılıyor. inanın çok çok dogru. ben gübre satıcısı degilim benim için tohumum önemli bu arada sizlere şunu da söylelyeyim yakında tarım bakanlıgı bünyesinde bir birimde ortak çalışma yapacagım ve yakında açılayacagım.türkiye geneli bir iş.deyim. bu arada bir ünüversiteylede ortak çalışma teklifi aldım.ve kabul ettim. denylerim çalışmalarım yöntemim çok ilgi gördü. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
deney sonuçları yeni 2012
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt