PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Denizbank Üretici Kart
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="TnisayG" data-source="post: 618716" data-attributes="member: 38790"><p><strong>Ynt: Denizbank Üretici Kart</strong></p><p></p><p>mazot gübre için kullanıyoruz 10bin limitli denizbank, bankasyanın ticari kartı var 7500 limitli onuda aynı amaç için kullanıyoruz hatta yetmiyor bile mazot gübre almış başını gitmiş.</p><p>Denizbank bi yahudi bankasıdır diyorlar doğrudur da itirazım yok ama zorunlu olarak kullanmak durumunda bırakılıyoruz.5 ay bizim için iyi süre peşin para yok zaten kartla gidip milyarlık mazotu alıp gelip işleyip paraya çevirip ödeyebiliyoruz ama kesinlikle gerek kalmadıkça kullanmamak lazım ki zaten mutlaka bi yerde ipler kopacak diye düşünüyorum kimse kimseye hayrına yapmıyor bu işi.En yakın dostundan bile para alsan bi kaç ay içerisinde geri ister.Bilmiyorum birikmiş yapamıyoruz bi türlü açık kapanmıyor her yıl iş artıyor kazanç artıyor kalite artıyor ama borç bitmiyor çok kazanıyoruz belki ama tadı olmuyor açıkcası. </p><p>Kendi işimizde patronuz belki ama ismini bilmediğimiz insanlara uşaklık yapıyoruz bi bakıma</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="TnisayG, post: 618716, member: 38790"] [b]Ynt: Denizbank Üretici Kart[/b] mazot gübre için kullanıyoruz 10bin limitli denizbank, bankasyanın ticari kartı var 7500 limitli onuda aynı amaç için kullanıyoruz hatta yetmiyor bile mazot gübre almış başını gitmiş. Denizbank bi yahudi bankasıdır diyorlar doğrudur da itirazım yok ama zorunlu olarak kullanmak durumunda bırakılıyoruz.5 ay bizim için iyi süre peşin para yok zaten kartla gidip milyarlık mazotu alıp gelip işleyip paraya çevirip ödeyebiliyoruz ama kesinlikle gerek kalmadıkça kullanmamak lazım ki zaten mutlaka bi yerde ipler kopacak diye düşünüyorum kimse kimseye hayrına yapmıyor bu işi.En yakın dostundan bile para alsan bi kaç ay içerisinde geri ister.Bilmiyorum birikmiş yapamıyoruz bi türlü açık kapanmıyor her yıl iş artıyor kazanç artıyor kalite artıyor ama borç bitmiyor çok kazanıyoruz belki ama tadı olmuyor açıkcası. Kendi işimizde patronuz belki ama ismini bilmediğimiz insanlara uşaklık yapıyoruz bi bakıma [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Denizbank Üretici Kart
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt