PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Denizbank Üretici Kart
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="BOZKURT07" data-source="post: 782325" data-attributes="member: 41530"><p><strong>Ynt: Denizbank Üretici Kart</strong></p><p></p><p>arkadaşlar merhaba, </p><p>babama ait üretici kartın için ödeme yapmaya gittim (kartı limiti yüksekti 16,000 e düşürtmüştüm daha önce) ekstre borcu 15,500 bunun haricinde 1,177 lira borç çıkardılar tabi doğal olarak bu farkı ödemedim ödemem gereken borcun tamamını ödedim portföy yetkilisi ile 45 dak kavgamız sonuçsuz kaldı müdür le de 15-20 dk uğraştık bu farkın neden kaynaklandığını söylemiyorlar ve ekstre basımı almadılar yani bana net cvp veremediler. sonra bi yarım saat genel müdürlükle görüştük biz buradan göremiyoruz şube cvp verecek diyorlar . SONUÇ OLARAK KESİNLİKLE ŞEFFAF BİR BANKDA DEĞİL. personeller den biri en sonunda bizim 1000 üzerinde üretici kart müşterimiz var hiç böyle sorun çıkar olmadı dedi (benimde bankacı olduğumu bilmiyor) garibim köylüleri buldunuz tabi dedim sustu...dosya ücreti ve sigorta yapmışlar babamın imzası olmadan yuttura bilselerdi bizim 1,177 tl yi yalayacaklar dı şikayet edem dedim resmen tutuştular....kartı iptal ettirdim... üretici kartı kullanmayın kullanırsanız da çok iyi takip edin..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="BOZKURT07, post: 782325, member: 41530"] [b]Ynt: Denizbank Üretici Kart[/b] arkadaşlar merhaba, babama ait üretici kartın için ödeme yapmaya gittim (kartı limiti yüksekti 16,000 e düşürtmüştüm daha önce) ekstre borcu 15,500 bunun haricinde 1,177 lira borç çıkardılar tabi doğal olarak bu farkı ödemedim ödemem gereken borcun tamamını ödedim portföy yetkilisi ile 45 dak kavgamız sonuçsuz kaldı müdür le de 15-20 dk uğraştık bu farkın neden kaynaklandığını söylemiyorlar ve ekstre basımı almadılar yani bana net cvp veremediler. sonra bi yarım saat genel müdürlükle görüştük biz buradan göremiyoruz şube cvp verecek diyorlar . SONUÇ OLARAK KESİNLİKLE ŞEFFAF BİR BANKDA DEĞİL. personeller den biri en sonunda bizim 1000 üzerinde üretici kart müşterimiz var hiç böyle sorun çıkar olmadı dedi (benimde bankacı olduğumu bilmiyor) garibim köylüleri buldunuz tabi dedim sustu...dosya ücreti ve sigorta yapmışlar babamın imzası olmadan yuttura bilselerdi bizim 1,177 tl yi yalayacaklar dı şikayet edem dedim resmen tutuştular....kartı iptal ettirdim... üretici kartı kullanmayın kullanırsanız da çok iyi takip edin.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Denizbank Üretici Kart
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt