PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Denizbank Üretici Kart
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="YILMAZ66" data-source="post: 890176" data-attributes="member: 15745"><p><strong>Ynt: Denizbank Üretici Kart</strong></p><p></p><p>ben başım dan geçen bir olayı özetleyim bu yıl 7.ay gibi babamın yıllardır kullanmadığı bir kartı yanlışlıkla kullandım ve o dönem hastamız olduğundan evde pek olmuyorduk fatura geldiysede bize ulaşmadı nihayetinde bankadan aradılar kart borcunuz var diye bizde yok dedik artık her hafta arar oldular ve iyice düşünce anladımki doğru ben o kartı kullandım buraya kadar hikaye olan kısmı bu dönem 3 ay sürdü gittim bankaya karta olan borcu tamamen yatırdım ve 9.ayda deniz bank yeni kart gönderdi ama işlem yapmaya kapalı şubeye ulaşamadığım için müşteri hizmetlerini arıyorum kart açılsn diye bana şube oyanı gerekli diyorlar sonunda şubeye ulaştım(2 gün önce) kartım neden kapalı açılsın dedim ve aldığım cevap karşısında şok oldum sizin bir bankaya olan kredi kartı borcunuz 3 ay ödenmediğinden (bu arada yasal takibe düşmüsüz merkez bankasınca) kartınız kullanıma 5 yıl kapalı dediler 2019 da açılacakmış sebep ne bu kart yılda bir ödemeli ödemeliymişde o banka olan kredi kartı borcumuzu geç ödediğimzden kapanmış üstünede kırmızı kalem yemişiz hiç banka bize kredi vermeyecek yani ama demiyolarki biz sizi inceledik ziraat bankasından kredi almışınız halk banktan almışınız ve ödemelerde hiç pürüz yaşanmamış temiz bir müşterisiniz kartını açalım diyen yok işin özü derimki aman dikkat hele hele bankalarda çalışıyorsanız ve böyle bir uygulama oldundan haberiniz yoksa aman dikkat</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="YILMAZ66, post: 890176, member: 15745"] [b]Ynt: Denizbank Üretici Kart[/b] ben başım dan geçen bir olayı özetleyim bu yıl 7.ay gibi babamın yıllardır kullanmadığı bir kartı yanlışlıkla kullandım ve o dönem hastamız olduğundan evde pek olmuyorduk fatura geldiysede bize ulaşmadı nihayetinde bankadan aradılar kart borcunuz var diye bizde yok dedik artık her hafta arar oldular ve iyice düşünce anladımki doğru ben o kartı kullandım buraya kadar hikaye olan kısmı bu dönem 3 ay sürdü gittim bankaya karta olan borcu tamamen yatırdım ve 9.ayda deniz bank yeni kart gönderdi ama işlem yapmaya kapalı şubeye ulaşamadığım için müşteri hizmetlerini arıyorum kart açılsn diye bana şube oyanı gerekli diyorlar sonunda şubeye ulaştım(2 gün önce) kartım neden kapalı açılsın dedim ve aldığım cevap karşısında şok oldum sizin bir bankaya olan kredi kartı borcunuz 3 ay ödenmediğinden (bu arada yasal takibe düşmüsüz merkez bankasınca) kartınız kullanıma 5 yıl kapalı dediler 2019 da açılacakmış sebep ne bu kart yılda bir ödemeli ödemeliymişde o banka olan kredi kartı borcumuzu geç ödediğimzden kapanmış üstünede kırmızı kalem yemişiz hiç banka bize kredi vermeyecek yani ama demiyolarki biz sizi inceledik ziraat bankasından kredi almışınız halk banktan almışınız ve ödemelerde hiç pürüz yaşanmamış temiz bir müşterisiniz kartını açalım diyen yok işin özü derimki aman dikkat hele hele bankalarda çalışıyorsanız ve böyle bir uygulama oldundan haberiniz yoksa aman dikkat [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Denizbank Üretici Kart
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt