PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
Deposu 5 liraya doluyor!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="insertend" data-source="post: 426743" data-attributes="member: 29898"><p><strong>Ynt: Deposu 5 liraya doluyor!</strong></p><p></p><p>jaguar yıllar önce yapmıştı tamamen elektrikli araba. üstünde birde jenarötör vardı uzun yollarda kendini şarj etmek için ama araba konsept olarak kaldı.</p><p></p><p>benim görüşüm bu işin elektrikten ziyade hidrojen ile çözüme kavuşacağı. çünkü su bedava. rüzgar türbünü ve güneş panellerinden aldığımız elektrikle suyu hidroliz ederiz. avrupada ilk hidrojenin içinde olduğu hibritli sistemleri polanya (yada çek cumhuriyeti) yaptı. halk otobüslerini mazot + hidrojenle çalışır hale getirdi. belli başlı gazhaneler hidrojende bulundurmaya başlamıştı şimdi ne seviyeye geldiler bilmiyorum. honda nın sitesine girirseniz ev enerji sistemi diye bir şey var. güneş panelleri elektrik üreterek evin enerji ihtiyacını karşılıyor ve suyu hidroliz ederek arabanın yakıtını karşılıyor. ayrıca hondanınkine benzer new hollandında bir animasyon vidyosu var. ayrıca new holland ın üzerinde çalıştığı traktör hidrojenle çalışıyor elektrikle değil. haa bu arada uzelde eelektrikli 240 çıkaracaktı bayağıda reklamını yapmıştı</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="insertend, post: 426743, member: 29898"] [b]Ynt: Deposu 5 liraya doluyor![/b] jaguar yıllar önce yapmıştı tamamen elektrikli araba. üstünde birde jenarötör vardı uzun yollarda kendini şarj etmek için ama araba konsept olarak kaldı. benim görüşüm bu işin elektrikten ziyade hidrojen ile çözüme kavuşacağı. çünkü su bedava. rüzgar türbünü ve güneş panellerinden aldığımız elektrikle suyu hidroliz ederiz. avrupada ilk hidrojenin içinde olduğu hibritli sistemleri polanya (yada çek cumhuriyeti) yaptı. halk otobüslerini mazot + hidrojenle çalışır hale getirdi. belli başlı gazhaneler hidrojende bulundurmaya başlamıştı şimdi ne seviyeye geldiler bilmiyorum. honda nın sitesine girirseniz ev enerji sistemi diye bir şey var. güneş panelleri elektrik üreterek evin enerji ihtiyacını karşılıyor ve suyu hidroliz ederek arabanın yakıtını karşılıyor. ayrıca hondanınkine benzer new hollandında bir animasyon vidyosu var. ayrıca new holland ın üzerinde çalıştığı traktör hidrojenle çalışıyor elektrikle değil. haa bu arada uzelde eelektrikli 240 çıkaracaktı bayağıda reklamını yapmıştı [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
Deposu 5 liraya doluyor!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt