PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Deprem
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ziyaretci49" data-source="post: 1314748" data-attributes="member: 83488"><p>Devrim nickli biri vardı yazılarını görürdüm okurdum ama ben o değilim yine üstünden tutma birşeyler yazmışsın çocuk ben devrim değilim. Özelden cevap vermedin demişsin adı üzerinde ÖZEL yani seninle benim ne özelim olabilir burada fikrini beğenmediğim bir sürü paylaşım oluyor hiç birine özelden yazmıyorum ben sana tavsiyem sende özelden yazma kimseye arkadaşlarına yapabilirsin ama tanımadığın insanlara özelden yazma herkes seni önemsemeyebilir. Çiftçilikle alakam olmaz olur mu illa ÇKS resmi mi atayım buraya yada traktör çekişme muhabbeti mi yapayım. Benim siyasi düşüncelerimi okumak zorunda tabiki değilsin okumaz geçer gidersin zira ben senin gibi gençlerin yazısını okumadan geçiyorum ne eleştiriyorum neden özelden bas git buradan demiyorum okumayıp dikkate almıyorum sadece. Evet eskiden burası çok daha kalabalıktı ben ilk 2007 de üye olmuştum daha sonra o şifremi unuttum yenisini açtım. Bu forumun yazan çizen çoğu üyesi protesto edip çekip gittiler siyaset yapıyorsunuz diye eleştirel yaklaşanlara tepki gösterildiği için. Eskiden derken bu sitenin en eski halini kurulduğu yıldan beri bilirim. Sen sen ol hiç muhabbetin samimiyetin olmayan insanlara özelden yazma büyük tavsiyesi.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ziyaretci49, post: 1314748, member: 83488"] Devrim nickli biri vardı yazılarını görürdüm okurdum ama ben o değilim yine üstünden tutma birşeyler yazmışsın çocuk ben devrim değilim. Özelden cevap vermedin demişsin adı üzerinde ÖZEL yani seninle benim ne özelim olabilir burada fikrini beğenmediğim bir sürü paylaşım oluyor hiç birine özelden yazmıyorum ben sana tavsiyem sende özelden yazma kimseye arkadaşlarına yapabilirsin ama tanımadığın insanlara özelden yazma herkes seni önemsemeyebilir. Çiftçilikle alakam olmaz olur mu illa ÇKS resmi mi atayım buraya yada traktör çekişme muhabbeti mi yapayım. Benim siyasi düşüncelerimi okumak zorunda tabiki değilsin okumaz geçer gidersin zira ben senin gibi gençlerin yazısını okumadan geçiyorum ne eleştiriyorum neden özelden bas git buradan demiyorum okumayıp dikkate almıyorum sadece. Evet eskiden burası çok daha kalabalıktı ben ilk 2007 de üye olmuştum daha sonra o şifremi unuttum yenisini açtım. Bu forumun yazan çizen çoğu üyesi protesto edip çekip gittiler siyaset yapıyorsunuz diye eleştirel yaklaşanlara tepki gösterildiği için. Eskiden derken bu sitenin en eski halini kurulduğu yıldan beri bilirim. Sen sen ol hiç muhabbetin samimiyetin olmayan insanlara özelden yazma büyük tavsiyesi. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Deprem
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt