PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Deprem
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ziyaretci49" data-source="post: 1314777" data-attributes="member: 83488"><p>Yusuf Bey bizi yönetenler başka bir siyasi ekip olsaydı yine hesap sorar yazardım. Beni iktidarda kimin olduğu hangi partinin olduğu ilgilendirmiyor ve şahsiyetleriylede işim yok yönetim tarzı benim eleştirim.</p><p>Kovuldu kelimesi ise hiç şık bir kelime değil burada arkadaşlar kızıp gittiler hatta banada özelden yazıp oraya davet ettiler ben ise gidemedim yılların alışkanlığı ilk üyeliğim 2007 yada 2006 sanırım tam hatırlayamadım ama ilk kurulduğu günden beri okurum takip ederim burayı o yüzden hemen ilk fırsatta buraya girerim el alışkanlığı olmuş.</p><p>Bende burada bir çocuğunun fikrini beğenmiyorum ama özelden yazıp geç git buradan demiyorum.</p><p>Ha şu da bir gerçek ki bizim de bu mahalleden başka bir mahalleye taşınmamız lazım sanırım bugün bur kez daha teyit ettik.</p><p>Bizler vatansever insanalarız ve ben her zaman her yerde konuşurum ha yarın iktidar değişir başka birileri gelir bu seferde onların yanlışını söylerim.</p><p>Bir apartman yöneticisinden bile verdiğiniz aidatların ne yapıldığını sorup sıkıştırıyorsunuz ziraat odasına bile geçen hesap sordum bu paraları bizden kesiyorsunuz ne yapılıyor bunlar diyede yönetene mi sormayacağız.</p><p>Sayın tuyluoglu meraklanmayın efendim ben şahsım adına söylüyorum artık yazmayacağım üyeliğimide iptal ettirip başka mahalleye gideceğim.</p><p>Farklı ses duymazsınız en azından körler sağırlar bir birini ağırlar modunda devam edebilirsiniz.</p><p>Traktör çekimleriyle...</p><p>Arkadaşlar kırdıklarımız hakkını helal etsin dostlarada elveda diyelim artık zaman gitme vaktidir. Sanırım sakinleşir site artık herkese iyi akşamlar.</p><p>Not : Adım Recep değil ağalıklada uzaktan yakından alakam yok. Nick alırken hangi ismi yazsam daha önce alınmış olduğunu gördüm heralde 5 6 tane isim denedim kabul etmedi bende dedim recep aga deyim bari bunuda kabul etmeyecek hali yokya dedim ağalık ordan geliyor yani. Kalınsağlıcakla...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ziyaretci49, post: 1314777, member: 83488"] Yusuf Bey bizi yönetenler başka bir siyasi ekip olsaydı yine hesap sorar yazardım. Beni iktidarda kimin olduğu hangi partinin olduğu ilgilendirmiyor ve şahsiyetleriylede işim yok yönetim tarzı benim eleştirim. Kovuldu kelimesi ise hiç şık bir kelime değil burada arkadaşlar kızıp gittiler hatta banada özelden yazıp oraya davet ettiler ben ise gidemedim yılların alışkanlığı ilk üyeliğim 2007 yada 2006 sanırım tam hatırlayamadım ama ilk kurulduğu günden beri okurum takip ederim burayı o yüzden hemen ilk fırsatta buraya girerim el alışkanlığı olmuş. Bende burada bir çocuğunun fikrini beğenmiyorum ama özelden yazıp geç git buradan demiyorum. Ha şu da bir gerçek ki bizim de bu mahalleden başka bir mahalleye taşınmamız lazım sanırım bugün bur kez daha teyit ettik. Bizler vatansever insanalarız ve ben her zaman her yerde konuşurum ha yarın iktidar değişir başka birileri gelir bu seferde onların yanlışını söylerim. Bir apartman yöneticisinden bile verdiğiniz aidatların ne yapıldığını sorup sıkıştırıyorsunuz ziraat odasına bile geçen hesap sordum bu paraları bizden kesiyorsunuz ne yapılıyor bunlar diyede yönetene mi sormayacağız. Sayın tuyluoglu meraklanmayın efendim ben şahsım adına söylüyorum artık yazmayacağım üyeliğimide iptal ettirip başka mahalleye gideceğim. Farklı ses duymazsınız en azından körler sağırlar bir birini ağırlar modunda devam edebilirsiniz. Traktör çekimleriyle... Arkadaşlar kırdıklarımız hakkını helal etsin dostlarada elveda diyelim artık zaman gitme vaktidir. Sanırım sakinleşir site artık herkese iyi akşamlar. Not : Adım Recep değil ağalıklada uzaktan yakından alakam yok. Nick alırken hangi ismi yazsam daha önce alınmış olduğunu gördüm heralde 5 6 tane isim denedim kabul etmedi bende dedim recep aga deyim bari bunuda kabul etmeyecek hali yokya dedim ağalık ordan geliyor yani. Kalınsağlıcakla... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Deprem
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt