PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Deprem
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="çiftcigardo" data-source="post: 1314784" data-attributes="member: 76975"><p>Hayır eleştırıyom ama her zaman kaç tane görduysem hükümeti eleştiriyorum ama bokunu çıkartmıyorum ayrıca bazılarının niyet çok bellı yoksa hükümet ülkeye bir çok zararları oldu bunu bilmeyen yok ama şurda senınle koyunu konuşurken hükümet ülkenin anasını belledı desem ne dersın ben dıyom İstanbul boğazı sen dıyon yandı bilmem nerem derler yoksa devlet memuruyım ama hükümetin her hareketini desteklemiyorum ama bazen eleştirirsin her dakika hükümete küfür etme İn ve ya körü körüne desteklemenın anlamı yokkı deprem olayı basıt şekilde en kolay yorum devlet olarak yık yenısını yap dersın olur bıter ama hangı parayla yapacak bunu yapmadı dıye hükümete küfür etmenin anlamı var mı ama şu anda yeni yapılan binayı çürük yaptırırsan o zaman hükümete küfür edersin ama 1990 da yapılan eve hükümet napacak adam 100 sene önce Bi gecekondu yapmış daha mütayıt vermıyor al g.tune sok derler ondan sonra ölünce vay devlet şöyleydı dıye söv gıtsın en kolayı sövmek</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="çiftcigardo, post: 1314784, member: 76975"] Hayır eleştırıyom ama her zaman kaç tane görduysem hükümeti eleştiriyorum ama bokunu çıkartmıyorum ayrıca bazılarının niyet çok bellı yoksa hükümet ülkeye bir çok zararları oldu bunu bilmeyen yok ama şurda senınle koyunu konuşurken hükümet ülkenin anasını belledı desem ne dersın ben dıyom İstanbul boğazı sen dıyon yandı bilmem nerem derler yoksa devlet memuruyım ama hükümetin her hareketini desteklemiyorum ama bazen eleştirirsin her dakika hükümete küfür etme İn ve ya körü körüne desteklemenın anlamı yokkı deprem olayı basıt şekilde en kolay yorum devlet olarak yık yenısını yap dersın olur bıter ama hangı parayla yapacak bunu yapmadı dıye hükümete küfür etmenin anlamı var mı ama şu anda yeni yapılan binayı çürük yaptırırsan o zaman hükümete küfür edersin ama 1990 da yapılan eve hükümet napacak adam 100 sene önce Bi gecekondu yapmış daha mütayıt vermıyor al g.tune sok derler ondan sonra ölünce vay devlet şöyleydı dıye söv gıtsın en kolayı sövmek [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Deprem
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt