PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Deprem
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="çiftcigardo" data-source="post: 1314789" data-attributes="member: 76975"><p>Yoksa devlet sorunu bilmiyor bu miti polisi yöneten en basitinden Erdoğan bilmiyormu herşeyı açık konuşacağım alevilerin en büyük sorunu ney cemevleri ibadet olarak devlet nazarında tanınsın hükümet tanıyom der geçer ama yok öyle bişey tanıyınca ödenek ayıracaksın bir çok giderini karşılayacaksın şu anda camilerin bile faturasını bile cemaat öduyor ben en buyuk pkklıları göruyom senın sorunun ne dıyorum ana dilde eğitim dıyor imkanı var mı bunu devletin vermesi tabıkı yok şu anda sınıflar 50 kişi onada okul yapılacak onada öğretmen alınacak bu sefer oradan mezun olan doktor olacak ona hastane olacak bunlar o kadar yaptım oldu olaylar değil 30 yıldır pkk da olan bile artık kürt milliyetçiliği değil bölücülüğe geçti dıyor adam örgütten çıkıyor yanı ben salak değilim herşeyı bilıyom ama napım cenap arkadaş güzel bilgiler verıyor sen hdp ye yakınsın senın bilgın lazım değil mi deyım ha dön bu tarafa Darende 44 adam 23 yaşında tarımı yenıden yazıyor sen Türk milliyetçisin iyi adamsın deyıp elini mi öpüyum burası çiftci formu tartışırssk boku çıkar elimden geldiği kadar ortam gerilmesi dıyorum yoksa sövmek çok kolay</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="çiftcigardo, post: 1314789, member: 76975"] Yoksa devlet sorunu bilmiyor bu miti polisi yöneten en basitinden Erdoğan bilmiyormu herşeyı açık konuşacağım alevilerin en büyük sorunu ney cemevleri ibadet olarak devlet nazarında tanınsın hükümet tanıyom der geçer ama yok öyle bişey tanıyınca ödenek ayıracaksın bir çok giderini karşılayacaksın şu anda camilerin bile faturasını bile cemaat öduyor ben en buyuk pkklıları göruyom senın sorunun ne dıyorum ana dilde eğitim dıyor imkanı var mı bunu devletin vermesi tabıkı yok şu anda sınıflar 50 kişi onada okul yapılacak onada öğretmen alınacak bu sefer oradan mezun olan doktor olacak ona hastane olacak bunlar o kadar yaptım oldu olaylar değil 30 yıldır pkk da olan bile artık kürt milliyetçiliği değil bölücülüğe geçti dıyor adam örgütten çıkıyor yanı ben salak değilim herşeyı bilıyom ama napım cenap arkadaş güzel bilgiler verıyor sen hdp ye yakınsın senın bilgın lazım değil mi deyım ha dön bu tarafa Darende 44 adam 23 yaşında tarımı yenıden yazıyor sen Türk milliyetçisin iyi adamsın deyıp elini mi öpüyum burası çiftci formu tartışırssk boku çıkar elimden geldiği kadar ortam gerilmesi dıyorum yoksa sövmek çok kolay [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Deprem
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt