PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Deprem
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ziyaretci84" data-source="post: 1314821" data-attributes="member: 83469"><p>Psikolojin bozuk derken , biz çiftçiler olarak içinde bulunduğumuz maddi manevi düşünsel, siyasal durumdan memnun değiliz bu yüzden forumdaki arkadaşlar siyaset konuşmak istemiyor , demek istediğim beni yanlış anlamışsın.sadece bir sözümü çıkarmışsın sayın abim.ben siyaset konuşmamak istemeyişinizi sizinde ortamdan pek memnun olmayışınıxa bağlıyorum .ortada gülüncek bir durum yoksa sinirler boxulmuş(dolayısıyla toplumsal psikoloji bozulmuş) demektir.</p><p>Sadece ben savunmuşsam recepagayı bu sizlerin ayıbı , nedemek adam kovmak , yakışırmı, hanginize tek hakareti var bu adamın, aynı durum sefanın başına gelseydi emin olun ben ondan yana olurdum.çok değerli aydın bir insanı kaybettiniz , recepagaya gösterdiğiniz tepkiyi sefaya göstermediniz bu sana yakışmadı demediniz , benimde psikolojimi bozan bu oldu.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ziyaretci84, post: 1314821, member: 83469"] Psikolojin bozuk derken , biz çiftçiler olarak içinde bulunduğumuz maddi manevi düşünsel, siyasal durumdan memnun değiliz bu yüzden forumdaki arkadaşlar siyaset konuşmak istemiyor , demek istediğim beni yanlış anlamışsın.sadece bir sözümü çıkarmışsın sayın abim.ben siyaset konuşmamak istemeyişinizi sizinde ortamdan pek memnun olmayışınıxa bağlıyorum .ortada gülüncek bir durum yoksa sinirler boxulmuş(dolayısıyla toplumsal psikoloji bozulmuş) demektir. Sadece ben savunmuşsam recepagayı bu sizlerin ayıbı , nedemek adam kovmak , yakışırmı, hanginize tek hakareti var bu adamın, aynı durum sefanın başına gelseydi emin olun ben ondan yana olurdum.çok değerli aydın bir insanı kaybettiniz , recepagaya gösterdiğiniz tepkiyi sefaya göstermediniz bu sana yakışmadı demediniz , benimde psikolojimi bozan bu oldu. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Deprem
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt